Sorozat Klub

Sorozatrajongók, eljött a ti időtök! A legnagyobb kedvenceitek most visszatérnek!

rtl.hurtl.hu

2018. január 2. 10:57

Január első hete a premierek hete is, hiszen rengeteg sikeres történettel találkozhatunk újra az RTL csatornáin. Beszéljünk akár a Dr. Csontról, a Castle-ről, az X-Aktákról vagy éppen az Odaátról. Most összegyűjtöttük nektek a fontos dátumokat!

Vannak sorozatok, amelyek már évekkel ezelőtt a szívünk közepébe találtak: legyen szó rejtélyes, idegeneket felkutató párosokról, démonvadászokról, testvérekről, szerelmesekről, humoros író-nyomozó duókról, az tuti, hogy szeretjük, ha velük tölthetjük az estéinket.

Szerencsére, 2018 nemcsak új lehetőségeket hordoz magában, de most öt nagy kedvenc sorozatot is! Nézzük, mikor randizhatunk újra kedvenc hőseinkkel!

Castle – január 2. / 21:05

Már ma este indul a buli, hiszen folytatódik a Castle 8. évada, ráadásul duplaepizóddal. Kíváncsi vagy, mi vár ránk ebben az évadban? Segítünk:

Castle és Beckett, a tökéletes páros között megromlott a tökéletes összhang. Úgy tűnik, ez csak Rick Castle számára csapás, aki nem érti, hogy történhetett mindez. Életében először fut egy nő után, sőt, hogy újra egy páros lehessenek, még az egóját is hajlandó feladni.

Válótársak - január 4. / 21:10

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki bűn útjára lép! Hogy mire számíthatunk a három elvált pasitól? Nézzük:

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül.

Cobra 11 – január 5. / 21:10

A péntek lesz az egyik legnagyobb premier nap, hiszen rögtön három sorozatunk is visszatér a tévéképernyőre! Az RTL Klubon a Cobra 11 nyitja a sort, ráadásul duplaepizóddal. Belegondoltatok, hogy ez már a 21. évad? Nézzük, milyen izgalmak lesznek ebben  nagy fejezetben:

A kapitányságon folyamatosan változások történnek, ám egy valami sosem változik. Semir Gerkhan nem öregszik, sőt fiatalosabbnak tűnik, mint legújabb társa, Paul Renner. Paul világéletében rendőr akart lenni, ráadásul gyerekkora óta rajong Semirért, aki egyszer megmentette az életét. Így legnagyobb álma vált valóra, amikor Semir őt választotta a társának.

X-Akták – január 5. / 21:00

Alig 48 órával a világpremiert követően már magyar szinkronnal nézhetitek meg az X-Akták legújabb, 11. évadát a Cool műsorán.

A 10 epizódból álló új X-Akták története pontosan ott folytatódik, ahol az előző befejeződött: a rajongók választ kapnak a rejtélyes fénycsóva forrására, de a készítők ígérete szerint William – Scully (Gillian Anderson) és Mulder (David Duchovny) gyermeke – múltja is feltárul majd. Újra feltűnik a páros legendás felettese, Walter Skinner (Mitch Pileggi) is, de a rejtélyes Cigarettázó Férfi (William B. Davis) előéletéről is többet tudhatnak meg a nézők.

Odaát – január 6. / 00:35

Ha nem lenne elég ennyi borzongás péntek estére, akkor a későn fekvők még kalandozhatnak egy jót a Winchester tesókkal is! Duplaepizóddal rajtol ugyanis a 9. évad, amely legalább annyi parás és akciódús helyzetet ígér, mint amiket eddig megszokhattunk!

Sam és Dean életük legnehezebb küldetése elé néznek. Bartholomew, a feltörekvő angyal, hatalmas hadsereget toboroz, hogy elfoglalja a Földet. Úgy tűnik, nincs esélyük ellene, ha csak nem sikerül az angyalokat maguk mellé állítani. Az egyetlen, aki ebben segíteni tud, Castiel.

Dr. Csont – január 8. / 21:25

Jövő hétre is marad még a premierekből: hétfőn este visszatér Bones és Brenner párosa is az RTL Klubra. Tovább folytatódik a 11. évad, de vajon mi lesz ebben a részben?

Fej nélküli holttestet találnak az Anacostia folyóban. Hamarosan kiderül, hogy egy híres jégkorongosé. Míg Hodgins és Wells nagy örömét leli a fej megkeresésében a Hodgins által fejleszett drónok segítségével, Booth szintén kiveszi a részét, mint a jégkoronghoz leginkább értő tanácsadó.

És ne feledjétek: a nagy visszatérők mellett, van még kiket követni! Tovább folytatódik a Barátok közt, az Éjjel-Nappal Budapest, a Szulejmán, és az Oltári csajok is!

#Sorozat Klub#castle#dr. csont#Cobra 11#odaát#x-akták

Címlapról ajánljuk