Sorozat Klub

Azta! 5 dolog, amit érdemes tudnod a Riviéra sztárjáról!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 10. 16:14

Itt a lehetőség, hogy jobban megismerd Iwan Rheont, aki az ifjú örökös, Adam Clios képében tűnik fel a sikersorozatban!

1. Korai kezdés

Ahogyan rajta kívül még sokan, Rheon is korán kezdte az ismerkedést a szakmával, hivatásos színész pedig egészen pontosan tizenhét éves korában lett. Majd beiratkozott a Londoni Zene és Dráma Akadémiára, amit sikeresen el is végzett, így képesített zenésszé és színésszé vált!

2. Diszlexiás

Néhányan azt gondolják, hogy a diszlexiás ember nem elég intelligens, pedig valójában arról van szó, hogy az ezzel együtt élő személynek nehézségei vannak a betűk, illetve a szimbólumok olvasásával, értelmezésével. Gondoljunk csak bele, mit jelenthet ez egy színész számára? Ez is azt igazolja, hogy az ilyen személyek nem buták!

3. Egy időben esküvői énekes volt

Iwan Rheon nagyjából tizenöt éves kora óra foglalkozik a zenéléssel, így az sem csoda, hogy egy időben azzal kereste a kenyerét, hogy lagzikban szolgáltatta a násznép talpalávalóját!

4. A legjobb barátja a szintén színész, Alfie Allen

A két sztár egy forgatáson találkozott először, ahol ráadásul egymás ellenségét kellett, hogy alakítsák, pedig a valóságban igen jó barátok voltak már akkor is.

5. Gyermekkorában hatalmas futballrajongó volt

Valószínűleg, ha mégsem jött volna be neki a színészi karrier, akkor sportkommentátor lett volna Rheonból, ugyanis gyerekként, gyakran képzelte el, hogy különböző futballmeccseket közvetít:

„Volt egy kis felvevőm mikrofonnal, ezért azt játszottam, hogy a focis kártyáim valóban meccseznek egymással és én tudósítom a képzeletbeli mérkőzést.”

Ne feledd, ma este aRiviéra című sorozatot, hiszen dupla részekkel érkezik 21:30-kor az RTL Klub-ra!

Forrás: telegraph.co.uk, tvovermind.com
Képek: tumblr.com
#Sorozat Klub#riviéra#julia stiles#érdekességek#top5#sikersorozat#oscar-díj#forgatókönyv

Címlapról ajánljuk