Sorozat Klub

Damon Wayans Jr. kényszerbetegséggel küzd

rtl.hurtl.hu

2017. július 19. 13:00

A Halálos fegyver sztárjának fia egészen furcsa dolgot csinál a hotelszobák zárt ajtaja mögött...

"Mielőtt lefekszem aludni, van egy szokásom." - árulta el a 34 éves Damon Wayans Jr. "Kicsit kényszerbeteg vagyok. Szeretem kitakarítani a hotelszobákat, a padlótól a plafonig." - fűzte hozzá a színész, aki mindent gondosan letöröl egy szivaccsal, és még a távirányítót is lefertőtleníti, mert állítása szerint az a legkoszosabb dolog az egész szobában.

Íme egy bábelőadás a furcsa szokásról!
 

Nézd minden hétfőn, kedden és szerdán este 10-től a Halálos fegyver című sorozatot a Coolon!

Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragkus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat.

Riggs bármi áron meg akarja tudni, hogy mi köze Gideonnak Miranda halálához, és továbbra is megszállottan keresi a válaszokat a felesége halálával kapcsolatban. Megdöbbentő dolgot tud meg apósáról. Ám nem csak ő akar válaszokat kicsikarni a kartellből, a kartell is szeretne megtudni tőle egyet s mást, ezért foglyul ejtik Murtaugh-val együtt.

Forrás: Hollywod Life

#Sorozat Klub#Halálos fegyver#damon wayans#Cool#sorozat#hotel#szoba#takarítás

Címlapról ajánljuk