Sorozat Klub

Lencsevégre kapták Jaimie Alexandert és párját!

rtl.hurtl.hu

2017. július 6. 11:45

A Rejtjelek sztárja, Jaimie Alexander végre újra boldog párkapcsolatban él! Mutatjuk a kedvesét!

Előtte azonban összefoglaljuk, hogy kikkel járt eddig a 33 éves színésznő:

2010 januárjában együtt látták Milo Ventimigliával, azonban a sztárpár annyira igyekezett titokban tartani kapcsolatukat, hogy nem sok minden derült ki kettejükről. Legközelebb már arról számoltak be a hírportálok, hogy az Alkonyatban Dr. Carlisle Cullent alakító színésszel, Peter Facinellivel jár a csinos híresség. Alexander és Facinelli 2012-ben ismerkedtek meg a Bingo, zsebesnek áll a világ forgatásán. 2015-ben már arról cikkeztek, hogy eljegyezte Jamie-t a nála több mint tíz évvel idősebb párja. Tizenegy hónapnyi jegyesség után 2016 februárjában azonban a sokak által várt esküvő helyett a szakításukról számoltak be a sajtónak.

Alig telt el néhány hónap, amikor a Rejtjelek sztárját hírbe hozták Will Fortéval, akit legutóbb a The Last Man on Earth című sorozatban láthattunk. "Nagyon kedvelik egymást, azonban egyelőre csak ismerkednek, semmi komoly nincs köztük." - árulta el egy ismerősük.

Úgy tűnik, hogy ebből a barátságból nem lett kapcsolat, hisz szeptemberben Airon Armstrong kaszkadőrrel látták kéz a kézben Jaimie-t Manhattan utcáin. A páros a Rejtjelek forgatásán ismerkedett meg, Armstrong ugyanis Sullivan Stapleton dublőreként dolgozik a sorozatban.

Legutóbb a New York-i repülőtéren látták együtt a szerelmeseket – úgy tűnik, hazatért a színésznő olaszországi nyaralásáról –, és szemmel láthatóan kicsattanak a boldogságtól. Vajon mikorra várhatő az esküvő?

Nézd minden csütörtökön este 22 órakor a Rejtjeleket a Coolon!
 

A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről (Jaimie Alexander) szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Kurt Weller FBI”. Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.

Shepherd és csapata betör az FBI–hoz, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal által bekötött védett hálózaton sebezhetővé tegyenek más kormányhivatalokat, amelyekben bombákat rejtenek el, így előkészítve a tervük következő szakaszát. Jane és Kurt kapcsolata új fordulatot vesz.

Forrás: dailymail.co.uk

#Sorozat Klub#jaimie alexander#kaszkadőr#dublőr#Cool#szerelem#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk