Sorozat Klub

Oscar-gyanús filmben kapott szerepet a Foglalkozásuk: Amerikai sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. június 8. 15:00

Sarah Paulson, Matthew Rhys és Bradley Whitford is csatlakozik a Pentagon-iratokról szóló Steven Spielberg rendezte film stábjához, így Tom Hanks és Mery Streep mellett sorozatsztárokkal is erősít a történelmi drámai alkotás.

2018 januárjában kerül bemutatásra Steven Spielberg igaz történeten alapuló drámája, ami a Pentagon-iratok nyilvánosságra hozatala kapcsán kirobbant botrányról szól. Az 1971-ben játszódó történetben Tom Hanks és Meryl Streep alakítja a főszerepet, akik a The Washington Post munkatársaiként szállnak szembe a kormányzattal. A munkálatok már idén májusban elkezdődtek, a film azonban majd csak jövőre kerül a mozikba.

A legfrisseb fejlemények szerint Sarah Paulson (Amerikai Horror Story), Matthew Rhys (Foglalkozásuk: Amerikai), Bradley Whitford (Az elnök emberei), Alison Brie (Mad Men – Reklámőrültek) és Bob Odenkirk (Better Call Saul) is szerepet kapott a The Papers című alkotásban.

Ne feledd, minden csütörtökön 23 órakor újabb részt láthatsz a Foglalkozásuk: Amerikai című sorozatból a Cool-on!

Aderholt követi Marthát Philip lakására, de Philipet idejében figyelmeztetik, így már az egyre kétségbeesettebb Martha sem találja őt ott. Oleg nem tudja feldolgozni, hogy a bátyját nem temethetik el háborús hősként, hiszen egy olyan háborúban vesztette életét, amely a hivatalos szovjet álláspont szerint nem is zajlik. Paige nem akarja a szülei kívánsága szerint manipulálni Tim atyát, ráadásul neheztel a szüleire, amiért azok nem hajlandók többet elmondani neki a munkájukról.

Nézd meg a következő epizód előzetesét!
 

#Sorozat Klub#botrány#new york times#film#oscar#Cool#steven spielberg#mozi#matthew rhys

Címlapról ajánljuk