Sorozat Klub

5 ok, amiért imádni fogod Josh Bowmant az Időről időre című sorozatban

rtl.hurtl.hu

2017. március 17. 7:00

Josh Bowman egy igazi rosszfiút alakít a Time After Time című szériában, ami március 27-én érkezik a Cool-ra. Mutatjuk, hogy ennek ellenére mégis miért fogsz rajongani érte!

Hasfelmetsző Jack a jelenkorban keresi áldozatait, mégis szerethető a Josh Bowman által alakított karakter, hiába egy vérengző gyilkos. Íme 5 ok, hogy miért:

1. A legtöbb rosszfiúnak bőségesen kijut mások figyelméből, mert általában nem kevés önbizalommal rendelkeznek, még akkor is, ha nem éppen ők az emberiség mintapéldányai... Bowman pedig tökéletesen érzékelteti színészi játékával ezt a paradoxont, mert bár tudjuk, hogy borzasztó ember, mi mégis imádjuk őt.

2. Vannak azok a mosolyok, amik egyenesen hátborzongatóak és azt suggalják, hogy "fuss, mert megbízhatatlan vagyok." Aztán ott vannak azok, amiktől egyszerűen elolvadsz, még akkor is, ha tudod, hogy tagadhatatlanul baljósak. Josh Bowmané az utóbbi kategóriába tartozik, így mindenki veszélyben van, akit levesz a lábáról.

 

 

3. Mindenki ismer olyan barátokat, akik tökéletes ellentétei egymásnak, csakúgy mint Jack és H.G. Wells, mégis – talán pont ezért – kiegészítik egymást. Két teljesen más világnézet és totálisan eltérő életcélok, az öszhang azonban tagadhatatlan. És bár Bowman karaktere néha erőszakos, az ártatlan pillanataiban arra ösztönzi Wells-t, hogy éljen.

4. Kevés szexisebb dolog van annál, mint amikor valaki mindent belead, hogy a legtöbbet kihozza az életéből, és minden percét átéli. Jack figurája inkább a veszélyes életet választja a biztonsági játék helyett, de bebizonyítja, hogy ez előnyére válik.

 

 

5. Az utóbbi években újra divatba jött a szakáll, és a nők többsége imádja az arcszőrzetet, szóval ezek után nem is kérdés, hogy mi az ötödik ok, amiért rajongani fogsz Jackért...

Nézd március 27-től minden hétfő este 21 órától az Időről időre című sorozatot a Cool-on!

Forrás: bustle.com

#Sorozat Klub#időről időre#Cool#sorozat#színész#gyilkos

Címlapról ajánljuk