Sorozat Klub

Újabb szakításra került sor a Vámpírnaplók háza táján!

rtl.hurtl.hu

2017. március 10. 13:46

Négy év együtt járás és az esküvő tervezgetése után most nagyon úgy tűnik, hogy Paul Wesley és kedvese szakítottak! Érdekelnek a részletek? Eláruljuk!

Az a hír járja, hogy a Vámpírnaplók című sorozatban többször is együtt játszó huszonhét éves Phoebe Tonkin és a harmincnégy éves Paul Wesley útjai különváltak, valószínűleg már hónapokkal ezelőtt, hiszen a sztárpárt utoljára decemberben látta együtt a nyilvánosság!

A színészek egyébként először a sorozat forgatásán találkoztak 2012-ben, a következő nyáron pedig már hivatalos volt, hogy találkozgatnak.

Ez alatt az idő alatt a közösségi oldalaikon rajongóik nyomon követhették kapcsolatukat:

Dokumentálták közös nyaralásaikat.

A közös életüket, legyen szó az egyszerű hétköznapokról vagy ünnepnapokról.

Valamelyikük születésnapjáról, vagy más hasonló jeles napról.

"Boldog születésnapot a legjobb barátomnak, nem te vagy a legszexibb ember, akit láttam, de úgy meg tudsz nevettetni, mint senki más! Remélem, még sok kalandban lesz együtt részünk!"

Ezek után nem csoda, ha felröppent a pletyka, hogy a kapcsolatuknak vége, hiszen egy ideje már nem látni egyikőjük Instagramján sem közös fotót.

Ha viszont kíváncsi vagy, hogyan alakul sorozatbeli karaktereik élete, akkor nézd vissza bármikor a Vámpírnaplók című sorozatot az RTL Moston!

Forrás: ETonline.com
Képek: Instagram.com

#Sorozat Klub#vámpírnaplók#paul wesley#szerelm#kapcsolat#szakítás

Címlapról ajánljuk