Sorozat Klub

Jön a Rejtjelek második évada!

rtl.hurtl.hu

2017. február 2. 11:45

Új évaddal tér vissza a Rejtjelek! A nagy sikerre való tekintettel folytatódó sorozat minden csütörtökön 22 órától lesz látható a Cool-on!

A Cool-on újabb országos sorozatpremiert láthatnak a nézők: február 16-tól csütörtökönként 22 órától a Rejtjelek című amerikai krimi második évadát követhetik nyomon.

Az Amerikában is nagy sikerrel futó, eredetileg Blindspot című, sorozat első 23 része után folytatódik a súlyos amnéziában szenvedő nő története, akinek a testét tetőtől talpig tetoválások borítják.

Az első évadban kezdetét vette egy megdöbbentő fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderült, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerültek annak megfejtéséhez, hogy ki is ez a rejtélyes nő.

Az utolsó vallomás című évadzáró epizódban Weller és Sarah elkeseredetten keresi az igazságot Bill vallomása után, amit a halálos ágyán tett. Allison megfenyegeti az irodában maradt triót, (Zapata, Patterson, Reed) hogy bűnsegédi bűnpártolással vádolja meg őket, ha nem segítenek kézre keríteni Mayfairt – ám a csapat hisz a volt főnök ártatlanságában, és magánnyomozásba kezd. Eközben Jane a korábban megismert Ana segítségét kéri, hogy Oscar nyomába eredhessen. Kiderül, hogy Jane valójában nem is Taylor Shaw, mivel a kislány már meghalt.

A főbb szerepekben továbbra is Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson lesz látható.

A második évad is ígéretesnek tűnik, hisz rögtön úgy indul, hogy Jane-t a CIA egy titkos helyszínen kínozza, amíg el nem szökik. Naz Kamal a Nemzetbiztonsági Ügynökségtől felkeresi Weller csapatát azzal, hogy segítsenek megtalálni, és visszaállítani az ő oldalukra Jane-t, hogy ezután hármas ügynökként ténykedhessen, és lebuktathassa egykori szervezetét.

Íme a második évad előzetese!

 

#Sorozat Klub#rejtjelek#folytatás#második évad#sorozat#jaimie alexander#tetoválás#Cool

Címlapról ajánljuk