Sorozat Klub

Szuper sorozatok érkeznek az RTL Klub-ra!

rtl.hurtl.hu

2017. január 3. 15:42

Az újév új izgalmakat is hoz a sorozatrajongóknak! Nemcsak a késő estig fent maradók élvezhetik ezentúl a természetfeletti sorozatokat, mint az Odaát vagy a Vámpírnaplók, de a régi klasszikusok kedvelői is örülhetnek.

Eljött a rajongók ideje, hiszen az imádott természetfeletti sorozatok visszatérnek az RTL Klubra. Az éjjeli baglyok újra elmerülhetnek egy kicsit a vámpírok és a sötét démoni erők világában. Mindenki válogathat, akad itt majd Vámpírnaplók és Odaát egyaránt.

Ma este például tripla résszel startol el a Vámpírnaplók negyedik évada, hogy a Salvatore fivérek újabb fantasztikus kalandokban vehessenek részt.

Ne feledd, 00:50-től tripla epizóddal tér vissza a sorozat!

 


Azonban nemcsak a vérszívó testvérek néznek új megpróbáltatások elé, hanem Sam és Dean Winchester-nek is veszélyes kalandokban lesz része az Odaát nyolcadik évadában!

A sorozatot pénteken szintén tripla epizóddal láthatod az RTL Klub-on 00:05-kor!

Ha valamiért mégis lemaradnál kedvenceidről, ne csüggedj, bármikor visszanézheted mindkét sorozatot az RTL MOST-on!

Mindezek tetejébe, pénteken tévés premierrel kedveskedünk a népszerű Halálos fegyver-filmek sorozat változatával!

Hogy mire számíthatsz? Kattins a videóra!

A Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével készült kultfilmek a Halálos fegyver című sorozat alapjául szolgáltak, ami Magyarországon először az RTL Klub műsorán lesz látható, pénteken 21:00-kor dupla epizóddal!

Akik pedig inkább nosztalgiáznának, ne feledjék, hogy a Ewing család is visszatér a tévé képernyőre a Dallas című sorozat második évadában.

Ne maradj le a Dallas dupla epizódjáról, most vasárnap 14:10-kor, az RTL Klub-on!

#Sorozat Klub#odaát#dallas#vámpírnaplók#sorozatok

Címlapról ajánljuk