Sorozat Klub

Lucy Hale-nek elege lett: meztelen fotó került ki róla a netre!

rtl.hurtl.hu

2017. január 2. 13:40

A Hazug csajok társasága főszereplője is a hackerek áldozatául esett, és az egyik privát fotója, amin pucéran látható, már nem is annyira titok többé! Neki sem kellett több, beszólt a támadóknak!

Manapság már egyik híresség sincs biztonságban! Eddig a folyton körülöttük legyeskedő paparazzik miatt panaszkodtak, az elmúlt években azonban még ennél is komolyabb terror alá kerültek.

2014-ben robbant ki a legnagyobb botrány, amikor egyszerre több színésznő készülékét is feltörték és minden ott tárolt fotót közkinccsé tettek a hackerek. És nem családi fotókról van szó! Mindegyikük meztelenül pózol a képeken, ki a barátjával, ki egyedül. Mindenesetre óriási dráma kerekedett belőle, hiszen nem kis nevek futottak bele ebbe a kellemetlen helyzetbe, így például az Oscar-díjas Jennifer Lawrence is.

Amikor már azt gondoltuk volna, hogy hasonló sztoriba már nem futhatunk, akkor csalódnunk kell. Nemrég Lucy Hale keveredett bele hasonlóba, azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot. A sorozatsztár üzent a támadóinak:

„Újra ott tartunk, hogy egy nőt mindenki szeme láttára bántalmaztak, meglopták, és a személyes életét és magát a testét is közszemlére tették. Nem kérek bocsánatot azért, mert élem az életemet, és azért sem, hogy van magánéletem, ami csakis az enyém.”


Természetesen azokról is megemlékezett, akik ebben a nehéz időszakban is mellette álltak: nagyon sok kedves és támogató üzenetet kapott, hogy tartson ki.

„Köszönöm azt a sok kedves és segítő üzenetet, amit kaptam. Nagyon jó emlékeztető volt ez arra, hogy mennyi szeretet vesz körül.”


És hogy végszóként mit üzent a hackernek, aki ezt csinálta? Legyen elég annyi, hogy nem fogta vissza magát!

Ha kíváncsiak vagytok Lucy sorozatára, a Hazug csajok társaságára, akkor minden hétköznap 11-kor vagy éjjel 3-kor is megleshetitek! az RTLII-n

#Sorozat Klub#lucy hale#botrány#meztelen#pucér#hacker#feltörték#hazug csajok társasága

Címlapról ajánljuk