Sorozat Klub

Jaimie Alexanderre újra rátalált a szerelem?

rtl.hurtl.hu

2016. július 29. 11:46

A Rejtjelek sztárja egy eléggé kemény időszakot tudhat a háta mögött, hiszen az Alkonyat-filmek sztárjával, Peter Facinellivel nemrég szakítottak. Most azonban úgy tűnik, újra kitárta a szívét.

A színésznő és eddigi nagy szerelme (Facinelli) hónapokkal ezelőtt vetettek véget többéves kapcsolatuknak. Az egykori pár még 2012-ben vállalta fel, hogy együtt vannak, és több mint 11 hónapig jártak jegyben. Igazából már mindenki arra számított, hogy a legújabb hír kettejükről az esküvőjük lesz. Hát, nem éppen ez történt. A távolság és az összeegyeztethetetlen időbeosztás ellehetetlenítette a szerelmüket, így búcsút intettek egymásnak.

A Rejtjelek főszereplője akkor egy nagy utazásra vonult el a barátnőivel, sőt egy óriási tetoválást is készíttetett magának – persze, nem tudni, hogy ezek a gyász időszak eredményei voltak-e.


Most viszont új szelek fújnak – hónapokkal a szomorú eset után –, és az a hír járja, hogy Alexander a szintén a filmiparban dolgozó Will Fortéval randizgat. A humoristával egyelőre próbálják élvezni az együtt töltött időt és lassan haladnak a bimbózó kis románcukkal.


Hogy ez a szerelem hova halad majd a jövőben, idővel kiderül! Az viszont biztos, hogy Jaimievel minden csütörtök este találkozhatunk a Cool-on a Rejtjelek legújabb részeiben!

Forrás: usmagazine

#Sorozat Klub#Celebklub#rejtjelek#jaimie alexander#szerelem#kapcsolat#szakítás#pár

Címlapról ajánljuk