Sorozat Klub

Évadzáró epizódjához érkezett a Castle!

rtl.hurtl.hu

2016. június 7. 12:50

Az író krimi kalandjaitól egy időre el kell búcsúznunk, azonban nem kell teljesen kétségbe esni, Castle idővel mindig visszatér hozzánk. Addig is összegyűjtöttünk nektek pár izgalmas tudnivalót a sorozatról!

Mostanság kicsit rizikós híreket hallhattunk a sorozat háza tájáról – szerencsére, ezek minket még egy ideig nem érintenek. Kezdődött minden azzal, hogy a készítők mindenkit ledöbbentettek a bejelentéssel: az egyik főszereplő, a Beckett nyomozót alakító Stana Katic végleg távozik.

A visszafogottságáról és titokzatosságáról híres Katic jó ideig még azt is rejtegette a rajongói elől, hogy férjhez ment, így nem meglepő, hogy ezt a nagy döntést is sokáig elhallgatta előlünk. Persze, az nem feltétlenül világos, hogy ez a fordulat végülis ki miatt alakult így, de igazából nem is annyira lényeges.

A kollégák reakciója viszont annál inkább: a Castle alakító Nathan Fillion nemes egyszerűséggel „legnagyobb tévés nyomozóként” utalt társa karakterére. Azonban mielőtt elolvadna a szívünk, meg kell említeni a rosszmájú pletykákat is, miszerint a két főszereplő a való életben nagyon nehezen jött ki egymással – és állítólag ez is közrejátszott a színésznő távozásában.


Mi ezt nem igazán akarjuk vagy tudjuk elképzelni, úgyhogy inkább maradunk a békés elválás gondolatánál. Fillion amúgy is egy cuki ember, szóval furcsa lenne, ha pont ők ilyen rosszban lettek volna.

Miután hetekig ezen pörgött a világháló, jött az újabb sokk: nemcsak Beckett búcsúzik, hanem az egész sorozat! Így a Castle nyolc évad után vett könnyes búcsút a rajongóktól.

Azonban nekünk nincs mitől félni, hiszen a hatodik évad utolsó epizódja számunkra még közel sem jelenti a véget!

#Sorozat Klub#castle#évadzáró

Címlapról ajánljuk