Sorozat Klub

Mennyi az esélye egy Zöld íjász filmnek?

rtl.hurtl.hu

2016. május 30. 14:56

Mostanában minden a szuperhősök körül forog, sorra jelennek meg a nagyvásznon a DC és a Marvel leghíresebb nevei. Ráadásul egyre több tévésorozat karaktere is nagyobb szerephez jut. Vajon ez lesz a helyzet a nyilas igazságosztóval is?

A sorozat főhősét alakító Stephen Amell-t nemrég erről a kérdésről faggatták, nem meglepő, hiszen a jól működő hős történetek idővel mind a mozikban végzik. Azonban a puszta tény, hogy mostanság ez a tendencia, a színészre nézve még nem jelent semmit, ugyanis – furcsamód – a tévés és a mozis világot áthatolhatatlan határok választják el egymástól.

Mit jelent ez?

Attól még, hogy egy sorozatnak kiforrott rajongótábora és jól megalapozott karakterei vannak, nem feltétlenül viszik át őket a film világába is. Tehát hiába szerettük meg Oliver Queen-t Amell fizimiskájával, sanszosabb, hogy egy nagyobb projektben már újra castingolják a szerepet. Amikor pedig Amell-t egy lehetséges Zöld íjász filmről kérdezték, a következőt válaszolta:

„Hát, azt hiszem mostanában könnyebbé vált, hogy a tévében híressé vált sztorikat átvigyék a mozikba, de nem tudom, hogy mennyi az esély egy Zöld íjászra.” – válaszolta.


Sőt, tovább is vitte ezután:

„Beszéltem pár emberrel a DC-től, és azt mondták, hogy jelenleg nincs semmilyen tervük, hogy Oliverrel egy film is készüljön. De ki tudja, gyorsan változnak ezek a dolgok…”

Valószínű tehát, hogy a stúdió most más vizeken evezget, de ettől függetlenül, érdekes lehet eljátszani a gondolattal: vajon ki lehetne jobb választás Amell helyett?

Szerintetek?

Addig is, míg ez kiderül az RTL Klubon és az RTLII-n is nyomon követhetitek a Zöld íjász legújabb kalandjait!

Forrás: Comicbook.com

#Sorozat Klub#a zöld íjász#sorozat#filmipar#stephen amell

Címlapról ajánljuk