Sorozat Klub

Nem csak szereplőitől, magától a Castle című sorozattól is búcsúznunk kell!

rtl.hurtl.hu

2016. május 24. 15:29

A készítők bejelentették, hogy nem lesz több évad, így végül nem kell a rajongóknak amiatt sopánkodniuk, hogy nem láthatják Beckett nyomozónőt! Vajon mi történhetett?

A Castle készítői próbálták meggyőzni a stúdiókat a sorozat folyatatásáról:

„A legkreatívabb és legjobb pénzügyi tervekkel álltunk elő, hogy kaphassunk még egy évadot!”

Végül úgy döntöttek, hogy figyelembe kell venniük, milyen nehéz összeállítani a műsorok időbeosztását, mindegyik show-nak meg van szabva a pontos időintervalluma, ami a nézettségéhez és népszerűségéhez kell és ebből a táblázatból, sajnos a Castle kicsúszott, több másik sorozattal együtt, hogy helyet kaphassanak az újabbak!

A kérdés már csak az, miért kezdtek tárgyalásokba a kilencedik évadról Nathan Fillionnal, aki végül bele is ment, hogy tovább dolgozzon a sorozatban, ha aztán egyik napról a másikra azt a döntést hozták, hogy a nyolcadik évad lesz az utolsó. Ugyanis az alkotók néhány nappal a nyolcadik évad utolsó részének bemutatása előtt tudták meg, hogy ez az epizód tulajdonképpen egyben a sorozat befejezője is lesz! Ahogy azt sem lehet tudni, miért küldték el a két női főszereplőt is a sorozattól, ha amúgy sem akartak folytatást.

Állítólag pont Stana Katic távozása, és az erre a hírre kapott rajongói reakciók is közre játszottak a sorozat törlésében, valamint az a hír járja, hogy a kedvenc írónkat megformáló Fillion szerepet kaphat a Star Trek felújított sorozatában!

Először csak a rajongók kampányoltak a színész mellett, hogy ő játszhassa el a Star Trek kapitányát, majd több újságcikk is megjelent ennek kapcsán, hogy valóban a Castle sztárjának adhatnák a lehetőséget. Most, hogy a sorozatnak vége, és amíg az űrbéli történetről döntenek, addig sem kell aggódnunk, mert kedvencünket láthatjuk kapásból három filmben is!

Az első a Yamasong: March of the Hollows című alkotás, melyben Shojunt játssza, majd a hangját kölcsönzi Superior kapitánynak a Henchmenben. Végül pedig, de nem utolsó sorban szerepelni fog Simon Williams-ként, A galaxis őrzői 2-ben, aminek bemutatását már alig várjuk!

Így tehát élvezze ki mindenki a Castle című sorozat hátra maradt részeit, az RTL Klub műsorán minden kedden 21:55-kor!

Forrás: designntrend.com
Képek:Tumblr.com

#Sorozat Klub#castle#stana katic#star trek#a galaxis őrzői 2

Címlapról ajánljuk