Sorozat Klub

Búcsút kell mondanunk két kedvencünknek is!

rtl.hurtl.hu

2016. április 19. 13:36

A Castle című sorozat befejező évadában már nem tér vissza sem Beckett, sem pedig Lanie Parish. A szereplők kalandjait egészen a kezdetektől végig követhetjük, az őket alakító színészek pedig elárulják, minek is köszönhető ez a döntést!

Bizony, a sorozat befejező évadában már nem találkozhatunk Stana Katic és Tamala Jones színésznőkkel!

A hírek szerint, a sorozat a szűkebb költségvetés miatt kényszerül búcsúzni két állandó szereplőjétől, legalábbis ezt állítja Jones. Ugyanakkor tudni lehet, hogy Nathan Fillionnal már az év eleje óta folynak a tárgyalások, így több mint valószínű, hogy vele folytatódhat az új évad, azonban Katicet meg sem környékezték az alkotók egy újabb szerződéssel!
 

Sőt, a pletykák szerint mivel Fillion eddig is csak vonakodott, a sorozat készítői azt szeretnék, ha az új évad rövidebb lenne, így csupán 13 epizód készülne a végső befejezésig!

A Becketet 2009 óta alakító Katic nem kívánta kommentálta az eseményeket, a kérdésekre ennyit válaszolt:

„Hálás vagyok, hogy részese lehetettem a sorozatnak, bámulatos tapasztalat volt, és szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak!”

 
Az alkotók pedig a következőképpen köszöntek el szereplőiktől:

„Kate Beckett karakterét a nyolc éven keresztül sokan megszerették. Hálásak vagyunk, mivel Stana Katic bizonyította tehetségét a sorozatban és reméljük, hogy megmarad a jó kapcsolat közöttünk! Tamala Jones szintén a sorozat szerves része volt és mi hálásak lehetünk, hogy részt vett a Castle-ben!”

 


Szerencsénkre, mi még sokáig élvezhetjük a nyomozónő és a medikusnő kalandjait az RTL Klub műsorán minden csütörtök este!


Forrás: abcnews.com
#Sorozat Klub#castle#stana katic#nathan fillion

Címlapról ajánljuk