Sorozat Klub

Ki Jane Doe, azaz Jaimie Alexander legjobb barátja?

rtl.hurtl.hu

2016. április 14. 15:38

Most megtudhatod, ugyanis a Rejtjelek című sorozaton is együtt dolgoznak, a valóéletben pedig már több mint tíz éve szoros kapcsolatban vannak!

Hasonló a hasonlóval, ahogy a mondás tartja, ám ezúttal nem egy szerelmes párról van szó, hanem a Rejtjelek sztárjáról, Jaimie Alexanderről ugyanis a színésznő legjobb barátnője nem más, mint dublőre, Ky Furneaux, akivel nemcsak a sorozatban, de már a Thor című filmben is együtt dolgoztak.

Ky Furneaux a megszólalásig hasonlít barátjára, aki végre megosztott néhány dolgot a nagyközönséggel, Jaimie ugyanis van olyan titokzatos, mint az általa alakított Jane!
 

Ez idáig a színésznő családjáról, illetve szerelmi életéről nem sokat lehetett tudni, egy interjú során azonban elárulta, hogy Ky a tíz éves barátságuknak köszönhetően tulajdonképpen már a családjának számít.

Az is kiderült, hogy a jelenetek felvételekor általában Ky kezdi a munkát különösképpen, ha akció is van a felvenni szánt részben, például, hogy ha Jaimienek le kéne, esnie mondjuk egy lóról, ahogy a Thorban is megtörtént, vagy harcolnia kell valakivel a Rejtjelekben.
 

A lányok azt is elmondták, hogy együtt élnek New Yorkban, aminek nagyon örülnek, de kár lenne tagadni, hogy vannak néha kínos pillanataik. Főként, ha ott van a színésznő egyébként szintén színész vőlegénye, Peter Facinelli, aki ismerős lehet számunkra a Twilight-filmekből. Jaimie nem engedett a nyomásnak és nem osztotta meg, mikor számíthatunk esküvőre, azt viszont igen, hogy a legkínosabb dolog az lehetne, hogy vőlegénye annyira jó szándékú és segítőkész, hogy gyakran kimossa még a színésznő szennyesét is!
 

Így, ha valaki elég szemfüles kiszúrhatja Kyt a Rejtjelek című sorozatban a Cool-on!

Képek Instagram
Forrás: ETonline.com
#Sorozat Klub#rejtjelek#jaimie alexander#twilight#thor#barátság

Címlapról ajánljuk