Sorozat Klub

Mennyire ismeritek a Castle női főszereplőjét?

rtl.hurtl.hu

2016. április 6. 14:32

Most mindenkit próbára teszünk: összegyűjtöttünk pár érdekességet Stana Katicról, aki a sorozatban Kate Beckett nyomozót alakítja. A karakteréről valószínűleg mindent tudunk, na de mi a helyzet vele?

Mindenekelőtt, jobb megjegyezni, hogy a színésznő élete után kutakodni, igazi kihívás, hiszen rendkívül óvatos, ha a magánéletéről van szó. Ő azok közé a sztárok közé tartozik, akik szeretik a nyilvánosságtól biztos távolságban tudni a privát szférájukat. Ezzel pedig el is érkeztünk első pontunkhoz!

Titokban ment férjhez

Hosszú ideje alkotnak már egy párt az üzletember, Kris Brkljac-kal, ennek ellenére csak nagyon ritkán mutatkoznak együtt a kamerák előtt. Így nem is volt olyan meglepő, amikor kiderült, hogy összeházasodtak. Ráadásul a nagy nap egy másik ünneppel esett egybe, hiszen a színésznő 37. születésnapján tartották a ceremóniát.



Ha könnyek, akkor A szerelmünk lapjai

Mindannyiunknak megvannak a kedvenc filmjei, ezek között is akadnak olyanok, melyek tutira beindítják a könnycsatornáinkat. Stanának is van ilyen, jól beválasztott: ő A szerelmünk lapjaira nem tud soha nemet mondani:
 

„Imádom nézni a Ryan Gosling és Rachel McAdams közötti kémiát, gyönyörűek. A történet pedig egyszerűen édes.” – nyilatkozta.

 
 

Nyelvekben nagyon otthon van

Okos nőről beszélünk, hiszen Stana szerbül, franciául, olaszul és angolul is folyékonyan beszél. Elmondása szerint a nyelvek egy részét tanulta, a többit pedig a hétköznapokban szedte össze.
 
„A szüleim európaiak, és szerintem arrafelé annyira közel vannak egymáshoz az országok, hogy szinte mindenkinek ingere van rá, hogy több nyelvet is megtanuljon. Ráadásul a szüleim is erre buzdítottak.”

Neki is van egy különleges tehetsége

Rendkívül jól fütyül. Igen. A családjában ennek hagyománya is van, hiszen van egy Katic-fütty, amivel mindig összeterelték a rokonokat.


Ha még többet szeretnél találkozni Stanával, akkor csütörtök a te napod: 22 órától Castle az RTL Klubon!

 

 

#Sorozat Klub#stana katic#castle#sorozat#érdekességek

Címlapról ajánljuk