Sorozat Klub

Simon Bakeréknek meg kellett tanulnia a csókolózást

rtl.hurtl.hu

2016. március 29. 15:30

Hosszú ideje húzódik már a Patrick Jane-Teresa Lisbon dolog, és a romantikus szál viszonylag későn bontakozott ki a két karakter között. Pont emiatt sem ment olyan könnyen a smárolás a két főszereplőnek.

Hét évad sok idő, szoros kötelékek, barátságok alakulnak ki a forgatások alatt, amelyek meghatározzák a stábtagok közötti légkört, és egy picit – tudat alatt – az életre keltett karakterek személyiségébe is beleivódik. Az egyik ilyen legfontosabb kapocs a Simon Baker és Robin Tunney között kialakult kötelék.

Ahogy azt a sorozat alkotója, Bruno Heller mesélte, ennyi évadon keresztül kollégákat is barátokat játszva, a két színész között egy igazi testvéri szeretet szövődött, amit a karakterek fejlődésével csak ügyes-bajosan tudtak szerelemmé alakítani.
 

„Lökni kellett őket: menj már és smárold le. De rendesen, ahogy kell!” – mindig ezt mondogatták nekik.

 

„Olyan régóta ismerjük egymást! Ha már az első évadot úgy kezdtük volna el, hogy folyton csókolózunk, akkor simaügy lett volna, de nem ez volt a helyzet.” – mesélte Tunney.

Sokat nevettek a dolgon a forgatásokon, és ha belegondolunk, ez a fajta esetlenség és visszafogottság Jane és Lisbon kapcsolatában is visszaköszön: nem éppen a heves és túlfűtött érzelmek jellemzik őket.
 

Amitől Tunney a legjobban tartott, hogy a nézők hogyan reagálnak majd erre a fordulatra. Hiszen hat évadon keresztül más formában ismerték meg a duót – attól függetlenül, hogy mindenki várta, hogy összejöjjenek –, és nem akarták, hogy bárkiben is negatívan csapódjon le a románc. Lényeg a lényeg: nem akartak senkit sem kiakasztani, beleértve magukat sem.

A románc és a sorozat is kiteljesedik, hiszen az utolsó évadból már csak két rész van hátra!


Nézzétek A mentalista befejező részeit hétfőnként, este 10-kor az RTL Klubon!


Forrás: The Hollywood Reporter
#Sorozat Klub#a mentalista#simon baker#robin tunney#csók#gyakorlat

Címlapról ajánljuk