Sorozat Klub

Csókjelenetek, melyekre az örökkévalóságig is vártunk volna!

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 10:50

Aki egyszer beleszeretett egy sorozatba, tudhatja, hogy mindig akad legalább egy szerelmi szál, aminek a beteljesedésére a végtelenségig kell várni. Nem egy ilyen történelmi egymásra találásról volt már szó: nézzük a legjobbakat.

Hogy is mondják a megszállott rajongók? Ja, igen: minden egyes sorozatnak megvannak a maga ship-jei, az úgynevezett kedvenc szerelmi párosításai, favorit duói, akikért akár évadokon keresztül is képesek vagyunk szurkolni. Akkor is, ha a sztori, a körülmények és persze, a forgatókönyvírók is ellenünk vannak.

Ilyenkor mindig akad ezer meg ezer fanfiction, blogos kommentháború, manipulált fotó és jól összebarkácsolt videó is, melyekkel az elszánt nézők kielégíthetik a vágyálmaikat.

Azonban az élet néha dob egy csontot, és összehozza a régóta kiszemelt párosokat. Ezek a jelenetek pedig nagy eséllyel robbantják fel az internetet és a megszállottak auráját egyaránt. Most összeszedtük a mi kedvenceinket:

Vámpírnaplók: Elena & Damon


Csalafinta kis románc ez, hiszen Elena első nagy szerelme nem más, mint Stefan, Damon öccse. Ennek ellenére már az első évad óta reménytelenül kerülgetik egymást, és egészen a harmadik évadig kellett várnunk, hogy a lány végre beadja a derekát a vámpír csábításának. Hivatalosan nem ez az első csókjuk, de ez az első olyan, amiben mindketten eléggé hevesen benne voltak.

Dr. Csont: Brennan & Booth


Na, erre is kellett várni bőven. Ráadásul, az amerikai hagyományokat kijátszva, a fagyöngy alatt csattant el az első nagy csók kettejük között. Azonban ez nem jelentette azt, hogy össze is jönnek. Erre még további két évadot kellett várnunk.

Castle: Castle & Beckett


Az elterelő hadműveletek, ugye mindig jó indoknak tűnnek, ha lesmárolnánk életünk szerelmét. Castle is volt olyan ravasz, hogy pont ilyen indokkal, de lekapta kolléganőjét, aki noha az elején úgy tett, mintha nem akarná, de utána még inkább belement a játékba. Nem is akárhogyan!

A mentalista: Lisbon & Patrick


Már az első epizódok óta tagadhatatlan a kettejük között megbújó kémia és imádat. Ezek az elfojtott érzelmek végül csak kicsúcsosodtak egy első csókban – amit később még több követett. De erre a nagy áttörésre is hat évadon keresztül várhattak a rajongók.

Agymenők: Penny & Leonard


Leonardnél senki sem tudna hosszabb ideig epekedni egy lány után, és tessék: a végére csak összejött neki a csaj. A kezdetek azonban eléggé szánalmasan indultak el: ekkor is csak egy „cuki vagy” csók jutott neki a részeg Penny-től. Persze, Leonard ekkor már az egész életüket eltervezte a fejében.

#Sorozat Klub#csók#vámpírnaplók#dr. csont#castle#a mentalista#agymenők

Címlapról ajánljuk