Sorozat Klub

Ismerjük meg Aaron Tveit, amerika új John Travoltáját!

Juhász LucaJuhász Luca

2016. március 1. 14:00

A most induló Graceland című sorozat sztárja, nemcsak akcióban jó, de otthon van a tánc és a musicalek világában is.

Tveit eredetileg üzleti pályára készült, azonban annyira hiányzott neki a színészet, hogy otthagyta miatta a főiskolát is.

A színész egyébként ismerős lehet számunkra a Gossip Girl-ből. A sorozatok mellett, több  filmben is láthattuk mellékszerepekben, például a Nyomorultakban és a Kapj el, ha tudsz című filmben, de feltűnt már színházi darabban is.



Legútóbb pedig nem mást alakíthatott, mint a Grease nem is annyira rossz fiúját Danny-t, akit előtte John Travolta személyesíthetett meg. Az egészestés remake, showműsor formájában kelt életre Grease: Live címen. Tveit pedig bebizonyíthatta, hogy a színészkedésen kívűl az énekléshez is nagyon ért.

A műsor bemutatása után így nyilatkozott a sztár:

"Mi nem gondoltuk, hogy ekkora siker lesz. Ez egy bámulatos éjszaka volt! Nagyon boldog vagyok, hogy a visszajelzések ilyen pozitívak voltak!"

 

A showban Julianne Hough mellett Vanessa Hudgensel játszott együtt, aki pár órával a premier előtt veszítette el édesapját.

Tveit elismerően nyilatkozott kolléganőjéről:
 

"Őszintén nem tudom, hogy hogyan tudta megcsinálni, ő valami fantasztikus!"


Láthatjuk a színész, nemcsak táncoslábú dalos pacsirta, de igazi úriember is.

Neki és karakterének, a frissen diplomázott FBI ügynöknek a kalandjait is végig követhetjük a Gracelandben, az RTLII műsorán!

Forrás: Broadway.com, Collider
#Sorozat Klub#graceland#grease#vanessa hudgens#fbi#ügynökök

Címlapról ajánljuk