Sorozat Klub

Blake Lively mellmérete óránként változik

rtl.hurtl.hu

2015. április 30. 16:35

A Gossip girl szőke szépsége, aki alig négy hónapja adott életet első gyermekének, a minap arról panaszkodott, hogy kebelmérete egy nap alatt többször is képes megváltozni.

Forrás: tumblr.com

Az Adaline varázslatos életének színésznője, akinek már négy hónapos Ryan Reynolds-cal közös, James névre keresztelt kisfia, nemrég elismerte, hogy egy nap többször is átöltözik. Blake azzal indokolta a gyakori ruhaváltogatást, hogy mellei hatalmasra duzzadnak gyermeke távollétében, ezért sokszor túl szűkké válik öltözéke.  Ryan huszonhét esztendős kedvesét legutóbb három nap leforgása alatt tizennégy különböző szettben látták.
 
"A méreteim, ha szabad így fogalmaznom, megnőnek a nap folyamán. Előfordult, hogy úgy kellett színpadra állnom, hogy a ruha, ami órákkal a rendezvény előtt még tökéletes volt rám, egyszerűen alig fedte el a kebleimet, és csak arra tudtam gondolni, hogy Jaj, csak nehogy előbukkanjanak!"


 
Blake Lively, aki köztudottan nem alkalmaz stylistot, már februárban elkezdte összeállítani a sajtótájékoztatókra tervezett szettjeit. A színésznő sokszor testvére, Robyn segítségét kéri, hisz körülbelül kétszázötven ruhát kell kiválogatnia.

A Gossip girl sztárja azt is elárulta, hogy a művész szobában, a mosdóban vagy az autóban szokott átöltözni, és a fodrásza már specializálódott az autóban történő hajigazításhoz is.

Nézd a Gossip girl - A pletykafészek című sorozatot május 1-jén 05:20-kor az RTL Klubon!

Forrás: dailymail.co.uk
#Sorozat Klub#kismama#blake lively#gossip girl#a pletykafészek#anya#tej

Címlapról ajánljuk