Sorozat Klub

Gömbölyödik a Glee sztárjának pocakja

rtl.hurtl.hu

2015. április 11. 10:00

Februárban derült ki, hogy Naya Rivera első gyermekét várja szerelmétől. A gyönyörű színésznő pocakja azóta láthatóan megnőtt, és mint minden kismamának, neki is jól áll a várandósság.

Forrás: tumblr.com

A mindössze huszonnyolc éves Naya Rivera február 24-én osztotta meg az örömhírt követőivel, miszerint babát vár férjétől, Ryan Dorsey-tól.
 
"Meglepetés! Babánk lesz! Ryan és én áldottnak érezzük magunkat, és már alig várjuk, hogy üdvözölhessük új családtagunkat."

A Glee sztárja egy fotót is posztolt a bejelentés mellé, melyen Ryan és Naya gyerekkori képe látható:
 
Forrás: tumblr.com

A színésznő még aznap a Twitter oldalán is megosztott egy bejegyzést, melyből egy link vezetett Tumblr oldalára:
 
"Először jön a szerelem… Majd a házasság… Végül pedig…"

Sokakat meglepett, hogy ilyen rövid idő után gyereket vállal a pár, hisz még egy éve sincs, hogy megházasodtak. Bár Naya és Ryan már több mint négy éve jó barátok, a színésznő csak tavaly áprilisban szakított akkori kedvesével, a rapper Big Sean-nal. Júliusban már arról szóltak a hírek, hogy a néhány hónapja együtt lévő pár titokban megházasodott, most pedig már a baba is úton van.
 
Forrás: tumblr.com
 
Mi mindenesetre gratulálunk és sok boldogságot kívánunk nekik. Az azóta eltelt másfél hónap meghozta gyümölcsét, hisz Naya pocakja gyorsan növekszik. A szemfüles lesifotósok megörökítették a színésznőt, amint április 1-jén Beverly Hillsben egy étteremből távozott. A képeken jól látható, hogy már gömbölyödik Rivera pocakja.
 
Nézd a Glee - Sztárok leszünk! című sorozatot minden szombaton 04:00-kor az RTL Klubon!

Forrás: hollywoodlife.com
#Sorozat Klub#áldott állapot#terhes#várandós#glee

Címlapról ajánljuk