Sorozat Klub

Tricia Helfer a cicák megmentője

rtl.hurtl.hu

2015. április 10. 10:00

A Minden lében négy kanál szőke sztárja szabadidejében elárvult macskák megsegítésével foglalkozik. A színésznő nem csak pénzbeli támogatást nyújt az állatoknak, de otthonába is befogadja őket.

Forrás: tumblr.com
 
Akinek van otthon háziállata tudja, hogy mennyire hozzá tudnak nőni az ember szívéhez ezek a jószágok. Tricia Helfer esetében sincs ez másképp. A gyönyörű színésznő egy interjúban mesélt tizennégy éve kezdődő szenvedélyéről, árva cicák örökbefogadásáról.

"Bella és Delilah még akkor került hozzám, amikor New Yorkban éltem. Egy sikátorban találtak rájuk és hét testvérükre. Ezen kívül nem tudok róluk mást, csak hogy ők voltak az alom utolsó kiscicái. Figyelmeztetett az örökbeadójuk, hogy nem véletlenül nem vitte el őket még senki: Bellának nagyon érdekes lábai vannak, hisz első mancsain plusz egy karom található. Ezek ellenére azonnal beleszerettem a két cicusba, és hazahoztam őket. Ekkor még csak kilenc hetesek voltak, most pedig már tizennégy esztendősek."
 
Forrás: tumblr.com

"A Cesar névre keresztelt macsekomat Los Angelesben fogadtam örökbe. Már régóta az utcán élt és a környékbeli gyerekek játszópajtása volt. Egy nap leszakadt, öt helyen eltört állkapoccsal talált rá az egyik lakó, aki befogta őt, és a helyi állatorvoshoz vitte. A doki szerint egy kutya támadhatta meg őt. Szerencséjére ott dolgozott egy macskákat segítő szervezet egyik önkéntese is, így a sebészeti beavatkozásokat a Kitten Rescue finanszírozta, majd később gazdát is ők kerestek neki. Ekkor jöttem én a képbe, amikor ellátogattam hozzájuk, és azonnal beleszerettem Cesarba, aki imádja az embereket és furcsa mód a kutyákat is."
 
Forrás: tumblr.com

"Rajongok az állatok megmentéséért. Hihetetlenül hálásak tudnak lenni ezek a jószágok. A gondozásukba fektetett energia teljes mértékben megtérül, hisz annyi szeretet adnak. "
 
Szerencsére a színésznő párja, Jonathan Marshall jól tolerálja Tricia macskamániáját, és ő maga is nagyon kedveli a befogadott cicákat.

"A férjemmel akkor ismerkedtem meg, amikor Bella és Delilah hozzám került. Azonnal megszerette őket és azóta támogatja az állatgondozást. Korábban nem volt semmilyen házi kedvence, de amióta megtapasztalta ennek örömét, azóta őrülten imádja a cicákat."
 
Forrás: tumblr.com

Nézd a Minden lében négy kanál című sorozatot április 11-én, szombaton 00:15-kor az RTL Klubon!

Forrás: hngn.com
#Sorozat Klub#állatvédő#minden lében négy kanál#cica#macska

Címlapról ajánljuk