Sorozat Klub

Chad Michael Murray titokban megházasodott és már a baba is úton van

rtl.hurtl.hu

2015. január 30. 9:00

A Tuti gimi sztárja és szerelme a nyilvánosság teljes kizárásával kelt egybe, és csak utólag jelentették be, hogy megházasodtak. Ha ez nem lenne elég, akkor még egy örömhírt is megosztottak a rajongókkal: első közös gyermeküket várják!

A harminchárom esztendős színész, Chad Michael Murray nemrég számolt be titokban megtartott esküvőjéről, valamint újdonsült felesége, Sarah Roemer várandósságáról. Chad és a harminc éves Sarah 2014 elején kezdett randizni, és bár azóta még csak egy év telt el, úgy tűnik biztosak szerelmükben, hisz nem csak az esküvővel, de egy közös gyermekkel is összekötik életüket.

Chad elmondása szerint azért tartotta mindezt titokban, mert romantikus alkatnak tartja magát. "Igyekszem mindenről hallgatni, ami a magánéletemmel kapcsolatos. Családközpontú ember vagyok, ezért már nagyon várom a baba érkezését, és hogy apa lehessek!" - mesélte a színész, aki egyszer már megnősült, azonban mindössze öt hónapig bírta akkori feleségével, Sophia Bush-sal. Amikor a színésznőt kérdezték Chad újdonsült szerelméről, Sophia csak annyit mondott, hogy inkább nem nyilatkozik. "Anyukám arra tanított, hogyha nem tudsz kedveset mondani, akkor inkább maradj csendben!"

Mi mindenesetre örülünk a színész sikereinek, és reméljük ezúttal egy életre szól boldogsága!

Forrás: glamourmagazine.co.uk
 
Nézd a Tuti gimi című sorozatot szombaton és vasárnap 04:00-kor és vasárnap 13:00-kor az RTL Klubon!
#Sorozat Klub#magánélet#szerelem#házasság#gyermek#eljegyzés#esküvő#chad michael murray#tuti gimi#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk