Showder Klub

A horror sztorik mellett, a gyilkos automaták vitték a prímet

rtl.hurtl.hu

2016. április 11. 23:00

Az új évad második adásában is akadt minden, amit egy jó humor-kedvelő megkívánhat: KAP az életéért küzdött vesekőszülés közben, Csenki Attila tábla-értelmező nagykövet lett, Janklovics Péter végre mindenkit rávilágított, hogy a horrorfilmek csupán kiszívják belőlünk az értelmet, a végére pedig Horvath Gábor köszönt be újoncként, rappel a farzsebében.

Az est porondmestereként Csenki Attila felelt a fellépők delegálásáért és a humorszint megalapozásáért. Tett is érte, hiszen táblákon prezentálta, hogy ha egy rajzoló benéz valamit, akkor azt bizony kíméletlenül ki lehet forgatni az eredeti jelentéséből.

Ezek után Kovács András Péter sztorijai kerültek a fókuszba, aki nem volt rest a gyerekeit és a róla szóló anekdotáit is a közönség elé tárni: hogy hogyan is értelmezték a kicsik a rímek szabályrendszerét? Mi még mindig „a fasírt, másik fasírt” logikáján szakadunk.

Persze, a férfiak élete nem telhet el végtelen fájdalom és szenvedés nélkül: KAP el is mesélte, milyen élmény volt megszülni egy vesekövet – nem a legjobb, maradjunk ennyiben:
 

Utána Janklovics Péter következett – aki hasonlóan Mogács Dániel E.T. sztorijához – egy az egyben kicsinálta a horrorműfajt. Nem maradt ebben egyedül, hiszen újfent segítségül hívta a hangfelvételeit és színészi tudását:
 

Az est záróakkordjaként pedig egy újonc titán lépett a Showder Klub színpadára! Horváth Gábor banki ügyintézőként nemcsak a világ legelborultabb ügyfeleiről sztorizott, de a gyilkos bankautomaták is szóba kerültek.

Végül pedig egy búcsú-rappel köszönte meg a közönség támogatását:
 
 

Ha lemaradtatok volna a teljes adásról, az RTL Moston visszanézhetitek!

#Showder Klub#kovács andrás péter#horváth gábor#csenki attila#humor#poén#stand up

Címlapról ajánljuk