RTL+

Sorozatpremier az RTL+-on: érkezik a Cápák árnyékában!

rtl.hurtl.hu

2024. május 8. 9:00

Már elérhető az RTL+ előfizetői számára a Cápák árnyékában című sorozat első és második epizódja. A Diane Kruger és Donald Sutherland főszereplésével készült széria Magyarországon kizárólag az RTL+ kínálatában tekinthető meg.

Lou Simms (Kiernan Shipka) minden vágya, hogy Hollywoodban dolgozhasson. A Fontaine filmstúdiónál tud elhelyezkedni gyakornokként, ahol a hírhedt Joyce Holt (Diane Kruger) lesz a főnöke. A kőkemény stúdióvezető eleinte észre sem veszi az új alkalmazottját, de ez hamar megváltozik, és rájön: több rejlik a lányban. A kisvárosból érkező Lou első látásra egy naiv, ártatlan kislány látszatát kelti, ám senki sem sejti, valójában milyen sötét titkot őriz és azt sem, hogy céljai elérése érdekében mindenre képes.

Sorozatpremier az RTL+-on: érkezik a Cápák árnyékában!
Diane Kruger és Donald Sutherland a Cápák árnyékában egyik jelenetében / RTL Sajtóklub

A Donald Sutherland nevével is fémjelzett széria Magyarországon kizárólag az RTL+ kínálatában tekinthető meg. A hat epizódból álló sorozat első és második része már elérhető a streamingszolgáltatás előfizetői számára, a Cápák árnyékában további részei szerdánként érkeznek majd.

Kiernan Shipka első fontosabb szerepét a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatban játszotta; a széria mindegyik epizódja szintén elérhető az RTL+ felületén.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

#RTL+#sorozat#premier#cápák árnyékában#diane kruger#donald sutherland#kiernan shipka

Címlapról ajánljuk