RTL+

Húsvéti szórakozás az egész családnak az RTL+-on

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 10:00

Izgalmas krimisorozatokkal, magával ragadó történelmi minisorozattal és klasszikus családi kedvencekkel várja a húsvéti ünnepek alatt is az RTL+ streaming platform az előfizetőket. Az RTL+ az egész család számára gondoskodik a korlátlan szórakozásról a legkisebbektől a legnagyobbakig. Töltsd velünk a húsvéti ünnepeket és próbáld ki most az RTL+-t egy hónapig ingyen.

Történelmi minisorozat világhírű színészek főszereplésével

A Klondike című háromrészes történelmi drámasorozat hét idegen történetét meséli el a túlélésért és a meggazdagodásért folyó harcban az aranyláz idején. Az utazás 1897-ben kezdődik, amikor két gyermekkori jóbarát, Bill és Epstein veszélyes útra indulnak az Alaszkához közeli Dawson Citybe, ami minden törvényen és renden kívül áll. A megszelídíthetetlen észak-amerikai vadonban, az elszabadult törvénytelenségek korszakában bosszú, gazdagság, erőszak és megváltás vár erre a két fiatal, ambiciózus férfira. A Klondike az ember és a természet küzdelmének története, ahol a környék tele van felfedezetlen gazdagsággal, de a zord körülmények, a kiszámíthatatlan időjárás és az olykor megtévesztő, veszélyes emberek sokasága számos kihívást helyez az áhított cél eléréséig. A természeti körülményeken túl kapzsi üzletemberek, csábító kurtizánok, opportunista vállalkozók és hazájuk pusztulását végignéző őslakosok övezik ezt az utat. A sorozat főbb szerepeiben a Rocketmanből és a Hamupipőkéből ismert Richard Madden, a Ponyvaregényből és a Hazudj, ha tudsz című sorozatból ismert Tim Roth és a Csúcshatás, valamint az Elizabeth: Az aranykor című filmekből ismert Abbie Cornish látható.

Húsvéti szórakozás az egész családnak az RTL+-on
Klondike

Krimik és rendőrsorozatok, melyek garantálják az izgalmat

Az RTL+ előfizetős kínálatában megtekinthető a Jó zsaru, rossz zsaru (Shattered) című sorozat, melynek középpontjában egy okos, kiszámíthatatlan gyilkossági nyomozó, Ben Sullivan áll, aki még fel nem tárt disszociatív személyiségzavarral küzd. A kollégái közül senki sem tudja, hogy esetenként különc viselkedése olyan „átmeneti állapot” következménye, amely során felbukkannak alternatív személyiségei. Ben maga is csak annyinak van tudatában, hogy valami nincs az irányítása alatt. Ben nyomozópartnerével együtt hétről hétre gyilkossági ügyeket old meg, miközben több személyiség lakozik benne. Ben soha nem tudhatja, melyik alternatív személyisége kerül épp felszínre egy váratlan pillanatban. A sorozat fő szerepeiben a Kaliforgiából ismert Callum Keith Rennie és a Pillangóhatásból ismert Camille Sullivan látható.

Húsvéti szórakozás az egész családnak az RTL+-on
Jó zsaru, rossz zsaru

Már elérhető A hídon túl (The Bridge), mely egy vérbeli amerikai krimisorozat. Főszereplője Frank Leo, egy kiváló utcai zsaru, aki igazán szereti a munkáját. De mindez egy pillanat alatt megváltozik, amikor egy tragédia kapcsán Frank felismeri a rendőri szakszervezet tehetetlenségét és a fejesek érdektelenségét. Rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a politikai korrupciótól az, ha átveszi a rendőrszakszervezet vezetését, és minden zsaru ádáz szószólójává teszi azt.

Azonban Frank mindezzel szerez magának néhány befolyásos ellenséget, hisz a rendőrségi öregfiúk klubja nem hagyhatja, hogy egy egyszerű utcai zsaru írja át a szabályokat. Frank nehéz választás elé kerül, és hamarosan megtanulja, hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy az ország legnagyobb rendőrszakszervezetének vezetője legyen. A sorozat feltárja az utcai zsaruk valós küzdelmeit, akiknek nemcsak a rosszfiúkkal, hanem néha saját főnökeikkel is meg kell harcolniuk a társadalom és végső soron önmaguk védelme érdekében. A sorozat főbb szerepeiben a kultikus sci-fi sorozatból, a Csillagközi rombolóból ismert Aaron Douglas, illetve a Leszek a feleségem! című vígjátékból és több krimisorozatból is ismert Paul Popowich látható.

Az RTL streaming platformján debütált a Reyka című krimisorozat, amelynek címszereplője, Reyka Gama dél-afrikai bűnügyi profilkészítő. A főszereplő egy gyermekkori trauma miatt mély betekintéssel rendelkezik a deviáns elmékbe, és amikor már anyaként visszatér szülővárosába, hogy sorozatgyilkosságok után nyomozzon, mindez a saját bukását is okozhatja. A hatalmas cukornádmezők között játszódó komplex krimi Reykát követi, ahogy egy könyörtelen sorozatgyilkosra vadászik.

A nyomozás során titkokra és hazugságokra derül fény, amelyek visszavezetik Reykát saját, dermesztő gyerekkori élményéhez, amikor Dél-Afrikában 1994-ben, az apartheid utáni történelmi választások során, a szavazófülke előtti sorból rabolta el és tartotta fogva egy helyi farmer, Angus Speelman. Az igazságtól egy karnyújtásnyira Reyka rájön, hogy az idilli táj és a szoros közösség még mindig mélyen gyökerező titkokat és gyanakvást rejt, ami veszélyes következményeknek teszi ki őt és a körülötte lévőket.

Húsvéti szórakozás az egész családnak az RTL+-on
Reyka

Ismerd meg a gyémántkereskedelem sötét világát

Az RTL+ előfizetős csomagjában megtekinthető a Brill (Ice), egy magával ragadó krimisorozat első évada, amely a Green családot követi nyomon, amint belemerülnek a Los Angeles-i gyémántkereskedelem mélyébe. A sorozat zseniális színészi alakításokkal és izgalmas fordulatokkal viszi el a nézőt Los Angeles utcáitól a gyémántkereskedelem központján, a belgiumi Antwerpenen keresztül Afrika véres gyémántjai közé.

A Brill két féltestvér, Jake és Freddy története, akiket apjuk, a Green & Green Diamonds alapítója hozott össze. Amikor a kiszámíthatatlan Freddy megöl egy prominens gyémántkereskedőt, Jake-nek le kell tennie az óvadékot testvéréért, ezzel egy veszélyes dél-afrikai bűnvezér, Rah nővér adósává téve a családot. Jake-et és Isaac-et illegális véres gyémántok Vancouverbe csempészésével bízzák meg, ahol Freddy-t elrabolja egy rivális gyémánt kartell.

Miközben az óra ketyeg és Freddy élete forog kockán, Jake-nek le kell vadásznia riválisaikat, hogy megmentse testvére életét és a családi üzletet. Mindeközben ékszerkereskedők, nagy értékű üzletek és hamis papírok közt manőverez, kockáztatva azt, hogy akár börtönbe is kerülhet.

A sorozat elismert színészek és alkotók közreműködésével készült. A Golden Globe-díjas Donald Sutherland egy kíméletlen dél-afrikai gyémántkereskedő szerepében látható, a további főbb szerepeket pedig az Alkonyatból ismert Cam Gigandet és a Spinédzserekből ismert Jeremy Sisto játssza. A Brill alkotói többek között a Maffiózók és a Dexter Emmy-díjas írója, James Manos, Jr. és az Empire írója, Robert Munic.

Lebilincselő thriller sorozat, amit ledarálhatsz a hosszú hétvégén

Nézd az RTL+-on a Drága anya című feszült holland thriller sorozatot. A Drága anya két nézőpontból, Ralf és Helen szemszögéből mutatja be a történteket. Helen, a jómódú családanya és Ralf, a fiatal iskolakerülő, aki a pitiáner bűnözés felé fordul. Érdekeik erősen ellentétesek: míg Ralf fel akarja tárni az igazságot, addig Helen el akarja titkolni azt. Azonban mégis mindkettőjük motivációi azonosak: meg akarják védeni magukat és a szeretteiket. Az „egyszerűnek tűnő” betörés bizarr körülményei között mindketten egyre szélsőségesebb helyzetekbe kerülnek, amelyekben olyan döntéseket kell hozniuk, melyek következményeit nem láthatják előre, ezzel akár még nagyobb bajba sodorva magukat és családjukat. Szembesülnek önmaguk eddig még nem ismert oldalával, és olyan dolgokat fedeznek fel másokról, amelyek néha kegyetlen döntések meghozatalára kényszerítik őket. Itt semmi sem az, aminek látszik: áldozatból is válhat elkövető és fordítva. A sorozat hat epizódon keresztül halad váratlan fordulatokkal az izgalmas végkifejlet felé.

Klasszikus közönségkedvencek a garantált családi szórakozásért

Az RTL+ előfizetős csomagjában az egész családot várja a Babe című szívet melegentő családi kalandfilm és második része, a Babe 2 – Kismalac a nagyvárosban. Kapcsolódj ki a húsvéti ünnepek alatt a szeretett kismalac, Babe és barátainak kalandos és humoros történetével, amely leköti a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Húsvéti szórakozás az egész családnak az RTL+-on
A Babe 1. és 2. része az RTL+-on

Kapcsolj ki és streameld a kultikus Vissza a jövőbe trilógia mindhárom részét az RTL+-on a legendás Michael J. Fox-szal és Christopher Lloyddal a főszerepben. Marty McFly és a Doki csak rád várnak!

Az RTL+ előfizetős kínálatában mostantól elérhető a Trollok című nagysikerű animációs film, amelyben a szerethető kis trollok izgalmakkal teli útját kísérhetjük végig, és melynek Justin Timberlake által jegyzett betétdala meghódította a világot.

Nézd most az RTL streaming platformján a Felkoppintva című amerikai romantikus komédiát Katherine Heigl és Seth Rogen főszereplésével – nevetésben nem lesz hiány! További főbb szerepekben a vígjátékok népszerű sztárjai, Paul Rudd, Jason Segel és Jonah Hill látható.

A vígjátékok szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk A főnök című amerikai filmet. A Melissa McCarthy és Kristen Bell főszereplésével készült vígjáték mostantól elérhető az RTL+-on, csakúgy, mint a Mr. és Mrs. Smith című közönségkedvenc akció-vígjáték Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével.

A kutyaimádók örömére mostantól az RTL+ előfizetői számára megtekinthető a Beethoven első és második része, melyben a világ leghíresebb bernáthegyije számos mulatságos és kalamajkában gazdag pillanattal dobja fel a Newton család mindennapjait.

A kalandokból sosem elég az RTL+-on – streameld a húsvéti ünnepek alatt a világsztárokkal teli 80 nap alatt a Föld körült! Phileas Fogg, a bátor feltaláló szerepében Steve Coogan, mellette Jackie Chan, Kathy Bates, Arnold Schwarzenegger és Rob Schneider mind részesei ennek az eszeveszett Föld körüli hajszának.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:  

#RTL+#Filmek#húsvét#streaming#sorozat

Címlapról ajánljuk