Reggeli

„Minden versenyzőt nagyon figyelünk” – Rácz Jenő az emberi sztorikba szeretett bele A Konyhafőnök új évadában

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 12:33

Rengeteg újítással startolt el A Koyhafőnök tizedik évada, ezekről Rácz Jenő mesélt a Reggeliben.

A séf elsőként az aranygombot említette, ezzel azokra a versenyzőkre csapnak le, akiken már néhány mozdulatból látják, hogy ígéretesek. Ők egyből kapnak kötényt. VV Piros is megkapta a piros kötényt, Rácz Jenő azt mondta róla, nála tiszta lappal indult, nem ismerte korábban. „Vérprofin dolgozott” – mondta a lányról. 

A fekete kötényt mindenki el szeretné kerülni. Ezt a leggyengébben teljesítő játékos kapja meg, és azzal jár, hogy a feladat mellé valamilyen extrém szívatást kap az illető.

Aztán ott van a duda is. „Eddig csak meccseken láttam ilyet, és jó messziről hallottam. Amikor az embertől fél méterre szólal meg, meg lehet süketülni tőle” – ismerte el Rácz Jenő. 

Ezzel amellett, hogy a séfek néha megviccelik egymást, a hirtelen halált jelenti a versenyzők számára: akinél megszólal a duda, annak azonnal abba kell hagynia a munkát, és távoznia kell a konyhából. 

„Minden versenyzőt nagyon figyelünk” – mondta Rácz Jenő. A séf ugyanakkor idén a nagyon emberi sztorikba szeretett bele, és nagyon sok váratlan fordulatot is ígért. 

#Reggeli#Videó#rácz jenő#A Konyhafőnök#verseny#jubileum#új évad#séf

Címlapról ajánljuk