Reggeli

Varga Patrik megnyerte a Konyhafőnököt, most elárulta, hogy újra végigcsinálná-e

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 11:47

Hétfőtől új, jubileumi évaddal tér vissza az RTL-re a Konyhafőnök. A műsorban ismét Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé lesz az, aki a versenyzők közül kiválaszt egyet, aki elnyerheti a Konyhafőnök címet. A legutóbbi évadot Varga Patrik nyerte, aki nagyon szerette a műsort, a Reggeliben pedig azt is elárulta, hogy újra belevágna-e. 

A műsorban nagyon fűtötte a versenyszellem, mostanra az is tudatosult benne, hogy szeretne majd egy saját vendéglátóhelyet. A Reggeliben elárulta, ez akár idén meg is nyílhat.

Szeret főzni, izgalmasnak találta a versenyt, de másodjára nem biztos, hogy belevágna.

Jó volt, hogy minden napra jutott egy verseny

– fogalmazott.

A műsorban nagyon sok mindent tanult. Az alapmotivációja a kalandvágy volt.

Csak annyit szögeztem le, hogy elsőnek ne essek ki, mert az nagyon gáz

– mesélte nevetve.

A top háromban érezte először a nyomást, akkor a párjának azt mondta, reméli elsőként esik ki, mert nem tudta volna végignézni, hogy más kapja meg a konfettiesőt.

Vagy harmadik, vagy első

– mondta.

Végül neki járt a konfetti. A nyereményből azonban nem saját éttermet nyitott elsőre, hanem úgy döntött, élményekkel gazdagítja saját magát. Így el tudott menni sziklaugrani, és jártak Ausztriában, Horvátországban, de párjával tartogatták a pénzt az esküvőre is.

Patrik következő nagy napja ugyanis közeledik. Szeptember 15-én tartják az esküvőjüket. Az esemény 115 fős lesz, de ez igazából csak a szűk családi kör, mondta.  

#Reggeli#Videó#Bulvár#varga patrik#konyhafőnök#család#esküvő#jubileum#főzés

Címlapról ajánljuk