Reggeli

Mehringer Marci súlyos balesetéről: Elrepült velünk a busz

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 12:21

Mehringer Marci és zenekara augusztus 4-én szenvedett súlyos autóbalesetet. 120 km/h-ás sebességnél kaptak durrdefektet az M6-os autópályán. Marci azt mondta, valójában elrepült a busz. Mostanra mindenkinek stabil az állapota, a dobosuknak vannak súlyos sérülései.

Mehringer Marci szerint a légy és a gyufásdoboz példája írja le legjobban, hogyan csapódtak tehetetlenül az autóban, miután zenekarával súlyos balesetet szenvedtek, és nem tudtak kapaszkodni.

Az X-Faktorban felfedezett énekes azt mondta, bekapcsolt az életösztöne. Amikor megállt a busz, csak kiabáltak egymásnak, hogy mindenki megvan-e, és egymást húzták ki a roncsból.

Marcinak az egyik ujja sérült meg, összezúzódott a vádlija, a combja és a szája belül. Többen csonttöréseket és zúzódásokat szenvedtek.

A zenekar tagjain kívül súlyosan sérültek, sőt tönkrementek a hangszereik is. A kár 5 millió forint saját becslésük alapján, és ebben nincsenek benne a személyes holmijaik. A zenekart felkereste a Fábián Juli Emlékalapítvány, hogy gyűjtsön nekik. Marci azt mondta, ha több pénz folyna be, azt az összeget felajánlják a mentőknek vagy a pécsi kórháznak. 

Közben Majkáék már felajánlották, hogy kifizetik az új hangszereket, így még több pénzt kaphatnak a mentők.

Az énekes a Fókusznak nemrég azt mondta, a rendőrség alig hitte el, hogy mind a nyolcan életben vannak:

#Reggeli#Videó#baleset#mehringer marci#hangszer#zenekar#durrdefekt

Címlapról ajánljuk