Reggeli

Anyja szerint Mardoll „hihetetlenül konzervatívan” öltözködik a mindennapokban

rtl.hurtl.hu

2023. június 13. 9:36

Mardollt igazi vadócként ismerte meg az ország, a Reggeliben anyját, Yvonne Dedericket arról kérdeztük, hogyan élte ezt ő meg. Kiderült, lánya nagyon szigorú iskolába járt, ahonnan küldték már haza azért, hogy öltözzön át. Sokat vitáztak arról, hogy a provokatív öltözködés bevonz olyan megjegyzéseket, amiket nem szeretne hallani, de közben lányának meg életfiolozófiája, hogy a nők bármit felvehetnek, attól még egyetlen férfi sem jogosult arra, hogy zaklassa őket. Mindenesetre iskolába Yvonne szerint nem olyan ruhákba kell járni, amit egy éjszakai klubban viselünk. Mardoll ma már egyébként is „hihetetlenül konzervatív” ruhákban jár, de a színpadon előkerülnek a provokatív és szexi szettek.

A Reggeli keddi adásában nem véletlenül viseltek a nők fekete pólót. Ezzel arra hívták fel a figyelmet, hogy a TikTokon terjedő videók szerint a nők így védekeznek a nyilvános terekben annak érdekében, hogy A pontból B-be biztonságban megérkezzenek, és ne kapjanak kéretlen megjegyzéket a kinézetükre. Erről itt írtunk részletesen.

#Reggeli#Videó#Bulvár#yvonne dederick#catherine dederick#mardoll#ruhák#öltözködés#szexuális zaklatás#szexizmus#catcalling

Címlapról ajánljuk