Reggeli

Polgár Árpád: Ott voltam a halál küszöbén

rtl.hurtl.hu

2023. május 12. 12:55

Súlyos baleset érte Polgár Árpádot Amerikában.

Három hónappal ezelőtt Polgár Árpád az intenzív osztályra került, miután a medencéből kiszállva megcsúszott a vizes kövön és beütötte a fejét. Elvesztette az eszméletét, fennállt, hogy életmentő műtétet kell rajta végezni.

„Megkérdezték, hogy a szerveiről rendelkezett-e a férjem” – idézte fel a Reggeliben Polgár Tünde a borzasztóan nehéz perceket.

Polgár Árpád elmondta, semmire nem emlékszik a történtekből, az esés előtti és utáni néhány nap teljesen kiesett. Az amerikai orvosok azt mondták, hogy ilyen fokú bevérzésnél a páciensek 50 szsázaléka nem éli túl, 40 százalék pedig maradandó sérüléssel marad.

Talán az élet figyelmeztetett, hogy kicsit fogjak vissza, nem kell ennyire pörögni. Úgy fogom fel, mint az újraszületésemet, ott voltam a halál küszöbén. Jó, hogy újra élhetek

– fogalmazott.

Felesége észreveszi rajta, hogy a baleset óta előfordul, hogy vannak gondolatai, amiket nem tud befejezni. Emellett nem érez ízeket, szagokat, ha lenéz a cipőjére, hogy bekösse a fűzőt, megszédül. 

Polgár Tünde nagyon aggódik érte, dühös, amikor hazaér és a férjét a létrán találja, mert épp valamit megjavít. Ez érthető is, hiszen az orvosok azzal a figyelmeztetéssel engedték ki a kórházból, hogy a következő fejsérülés végzetes lehet. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#polgár árpád#polgár tünde#baleset#fejsérülés#amerikai egyesült államok#medence

Címlapról ajánljuk