Reggeli

„Ennyi sötét felhő most már sok, ebből hogy fogok kikerülni?” – Gáspár Laci új dalában írta ki magából a fájdalmát

rtl.hurtl.hu

2023. március 16. 10:21

Az énekes észre sem vette, milyen sok idő telt el azóta, hogy utoljára új klippel jelentkezett. Állj fel! című dalát a Reggeliben mutatta be, és azt is elárulta, mi inspirálta dalszerzés közben. Bár a magánéletéről nem beszél a sajtónak, a zenén keresztül mégis elárulja, mi zajlik benne. 

Az énekes 20 évvel ezelőtt került be a zenei életbe, ennyi idő alatt pedig besokallt attól, hogy a producerek, menedzserek, kiadók nem hagyják szabadon alkotni. Az elmúlt 2 évben nem volt akkora szerelem az életében a zene, mint szokott lenni, és ebben az időszakban nem is szerzett új dalt. Végül elkészült az Állj fel!, amit a Reggeliben mutatott be csütörtökön. A dal szövegét egy rossz időszak utáni talpraállás ihlette.

Én nem nagyon mutatok gyengeséget, még a családomnak sem, de a dalokba bele lehet írni. Nekem is van olyan, amikor azt mondom, hogy most jól összejöttek a dolgok. Mit rontottam el? Mit csináljak máshogy? Aki azt mondja, hogy nincs ilyen az életében, az hazudik

– mondta Gáspár Laci a Reggeliben.

Az új dalban sok olyan eseményre van utalás, ami rossz érzéseket keltett az énekesben az utóbbi években. Laci olvassa a kommentelők hozzászólásait is, és néha előfordul, hogy válaszol rájuk. Egyszer feltöltött egy képet ritkaságnak számító kocsijáról egy autós csoportba, a kommentelők pedig rögtön le is csaptak rá. Egyikük azt írta a képe alá, hogy az autónak jobb hangja van, mint Lacinak.

Én meg visszaírtam neki, hogy igen, csak az én hangomból van az autó

– tette hozzá az X-Faktor mentora.

Bár a legtöbb negatív hozzászóláson Laci csak nevet, ha a karrierjéről vagy a családjáról van szó, az hosszú távon őt is megviseli. Ilyenkor elgondolkodik, hogy mit csinálhatott rosszul.

Én is benne vagyok, én is hibás vagyok, ha nem hagytam volna résnyire az ajtót, nem lettem volna könnyelmű, akkor lehet, nem adtam volna nekik okot

– fogalmazott az X-Faktor mentora.

Gáspár Laci a hullámvölgy után most termékeny időszakát éli, nemcsak új dalokat írt, a zenekara és producere is új, és hamarosan további klipeket forgat. Azt mondja, nem szokta figyelni a trendeket, a többi zenészt, hogy mit csinálnak, csak a saját feladatára koncentrál, és boldog, hogy újra központi szerepet kapott a zene az életében. 

#Reggeli#Videó#Állj fel#videoklip#dalszerzés

Címlapról ajánljuk