Reggeli

ValóVilágtól az úszó szarvasokig – Nagy Zsolt Leo villalakóból természetfilmes lett

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 9:18

Nagy Zsolt Leót a 2004-es ValóVilágban ismerte meg az ország. A mostani szériát már nem követi akkor figyelemmel, de így is megvan róla a véleménye. A villalét óta a természetben találta meg magát, élete nagy részét már a természetfilmezés, filmkészítés teszi ki, jövőjét is ebben látja.

Picit átformálódott! – ezzel a mondattal indított a Reggeliben Nagy Zsolt Leo, akit Mariann és Dávid a ValóVilágról kérdezett. A reggeli matekháborúban kiderült, hogy 18 évvel ezelőtt még csak 8 éves volt Miller Dávid, aki már akkor figyelemmel kísérte Leo VV-s szereplését.

A lényeg az, hogy picit másról szólt. Akkor amikor mi jelentkeztünk, kalandvágyból jelentkeztünk

– meséli Leo, aki szerint akkor a kitörési vágy volt a legerősebb a játékosokban, és az a különbség a mostani villalakók és köztük, hogy ma már szerinte direkt akarnak magukból „hülyét csinálni” a beköltözők, mert azt hiszik, hogy az a menő és így akarnak érvényesülni.

Minél hülyébb vagyok, annál értékesebbnek gondolják magukat az emberek és folyamatosan ezt látom a médiában

– erősített rá saját véleményére Leo. Majd rögtön azt is hozzátette, hogy lehet a jó szó a kirívó vagy inkább az extrém. Ma már nincs értékrend, „átmentünk a trashbe”. Erre Miller Dávid hozzátette:

Régen sem egy kulturális sokk volt a ValóVilág

Leo szerint ez igaz, de náluk a legextrémebb dolog sem volt olyan durva, mint a mostani VV legfinomabb húzása. A beszédstílust is külön megemlíti. Azt mondta, ő sohasem fogalmazna úgy, mint ahogy most beszélnek egymással ezek a fiatalok, de ez szerinte a közbeszédre is igaz.

Még ma is felismerik az utcán, és összeségében zavarja, ha a VV-hez kötik. De volt már, hogy megkapta:

Itt van Lejó a Barátok köztből!

#Reggeli#Videó#Belföld#Bulvár#ValóVilág#nagy zsolt#leo

Címlapról ajánljuk