Reggeli

Nem csak az esküvőjük, a megismerkedésük is mesébe illő volt – Timmy Trumpet és Tomcsányi Anett a stúdióban

rtl.hurtl.hu

2022. június 3. 8:37

Királyi pompával házasodott össze a budai várban a világ egyik legnépszerűbb DJ-je, Timmy Trumpet és magyar kedvese, Tomcsányi Anett. Fehérlovas hintóval, csillagszórós bevonulással és egyéb különlegességekkel nyűgözték a le a zömében ausztrál násznépet. 

Anett és Timmy 8 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással a Petőfi Csarnokban. Ahogy egymásra néztek, rögtön tudták, hogy valami történik. Bár Anett akkor még egyáltalán nem beszélt angolul, Google fordítóval kommunikáltak.

Te vagy a leggyönyörűbb lány a világon, és erre azt válaszolta, hogy nem beszélek angolul

– elevenítette fel Timmy viccesen az első találkozásukat. A DJ a menedzserét kérte meg, hogy szerezze meg neki Anett számát. Ő azonban véletlenül rossz számot írt  fel, és Timmy 6 hónapon keresztül rossz számra írogatta az üzeneteket. Fél évvel később Timmy újra Magyarországra jött, Anett azonban dühös volt rá, amiért fél éven keresztül nem kereste. 

A félreértés végül tisztázódott és a történet jó véget ért. Anett és Timmy hét éve elválaszthatatlanok, öt éve ráadásul együtt is dolgoznak. Anett soha sem volt féltékeny szerelmére, ha odamennek hozzá a lányok, ő ajánlja fel nekik, hogy készít róluk egy képet.

Anett két évig szervezte az álomlagzit, a nagy napon Timmynek minden meglepetés volt. Nászútra egyelőre nincs idejük, a mézesheteiket a turnén töltik majd.

Elképzelhető, hogy Budapesten fognak élni, Timmy ugyanis imádja a magyar ételeket, kultúrát és nemcsak a feleségébe, de a magyar fővárosba is szerelmes.

Képgalériánk az álomesküvőről:

Kattintson a képre, galéria nyílik!

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Bulvár#timmy trumpet#tomcsányi anett#álomesküvő

Címlapról ajánljuk