Reggeli

Orvosa nyakába borult Karda Bea

rtl.hurtl.hu

2022. május 5. 12:38

A művésznő már két éve tünetmentes és egészséges. Nagy tervei vannak, már egy új válogatás CD-t meg is jelentetett, és alig várja, hogy ismét koncertezzen.

A koronavírus-járvány tetőzése előtt tudta meg Karda Bea, hogy a mellében lévő csomó rosszindulatú. Nem először kellett ilyen egészségügyi problémával megküzdenie, korábban már kezelték hasonló panaszokkal. Szerencsére jól sikerült a sugárkezelés, ezért már két éve tünetmentes

Amikor a doktor közölte, hogy „csak” sugárkezelésre lesz szüksége, és nem kell kemoterápiára járnia, a nyakába borult, ugyanis ekkor tudatosult benne: 

nem fog kihullani a hajam

Ebben az időszakban határozta el, hogy addig növeszti hajkoronáját, ameddig csak bírja. Azt is megfogadta, hogy megváltoztatja az étrendjét, viszont van egy bűnös szenvedélye, amitől nem bír szabadulni, ez pedig az édesség. Ennek ellenére azért kitartóan igyekszik csökkenteni a napi cukoradagját.

Hiába van rengeteg díja az énekesnőnek, még azért van némi hiányérzete. Legfőbb vágya, hogy elnyerje a Máté Péterről elnevezett elismerést.

#Reggeli#RTL Klub#peller mariann#rtl#karda bea#papp gergő#rák#mellrák#daganat#gyógyulás

Címlapról ajánljuk