Reggeli

Csuti: Még mindig rengeteg bennem a kérdés

rtl.hurtl.hu

2022. február 9. 10:38

De hiszi, hogy mindazt, ami történt, meg fogják tudni beszélni Kulcsár Edinával, de ahhoz még időnek kell eltelnie.

„A munkába menekültem, amikor ez az eseménysorozat elindult” – mondta el Szabó András Csuti a Reggeliben, aki a Kulcsár Edinától való viharos, és a nagy nyilvánosság előtt zajló szétválásáról árult el újabb részleteket. Dolgozik, edzik, haverokkal találkozik, úgy gondolja, „az az egészséges, ha ezt az időszakot az ember magára fordítja”.

Ezzel arra is utalt, hogy Edina, akinek a rapper, G. w. M. az új párja, nem így tett. 

Ha validak és valósak azok az érzések, amikről hallani és olvasni lehet, akkor számos más kérdésre is magyarázatot kapsz. Más kérdés, hogy ki vágyik efféle magyarázatra 

– mondta el erről Csuti.

Megjegyezte, a gyermeknevelésben „totálisan egymás partnerei vagyunk”, egyeztetni szoktak, ha Csuti látni akarja őket, nem érzi férfiasnak és etikusnak, hogy bejelentetlenül megjelenjen volt párjánál. „Egyelőre ott tartunk, hogy ez a legstabilabb közös nevező az életünkben” – fogalmazott.

Szerinte Edina sosem fogja ellene fordítani a gyerekeket. 

„Egy dolgoz biztos: Edina nagyon jó anyukája a gyerekeknek, én pedig nagyon jó apukája vagyok a gyerekeknek” – nyomatékosította.

Csutiban még mindig rengeteg a kérdés, de hiszi, hogy mindazt, ami történt, meg fogják tudni beszélni Edinával, de ahhoz még időnek kell eltelnie.

 

#Reggeli#RTL Klub#lakatos márk#rtl#csuti#papp gergő#kulcsár edina

Címlapról ajánljuk