Portré

Egy színésznő, aki a lelkével szinkronizál

rtl.hurtl.hu

2015. november 13. 17:20

Művész családban nőtt fel, Szekszárdra már csak a nagymamához jár, kíváncsisága és nyughatatlansága vezette, hogy a jövőjét Budapesten, szabadúszóként képzelje el.

Eszternek a tehetsége, szerencséje és a szépsége is megvolt ahhoz, hogy fiatal kora ellenére temérdek színdarabot és filmszerepet kapjon. El sem tudja képzelni, milyen lehet egy „civil” családban élni, imádja, hogy későn fekszenek, hogy éjjel sztoriznak, mesélnek és megbeszélik a napi történéseket. S habár 6 éves kora óta tudja, hogy színésznő szeretne lenni, a pályára mégsem készült tudatosan, szülei pedig nem erőltették.

Az érzéseit a táncban könnyebben tudta kifejezni, és iszonyatosan félt attól, hogy ezeket, nem tudja majd szavakkal kifejezni. Mégis az egyik legkedveltebb szinkronszínész lett, bár Eszter azt mondja, ő a lelkével szinkronizál, nem a hangjával.

A vasárnap esti Portréban nemcsak a Válótársak c. film szexi főszereplőjét ismerhetjük meg, hanem egy bájos színésznőt is, aki nem mellesleg Soós Imre díjas, és valakinek a legfényesebb kiscsillaga.

Nézze meg a Portré adását vasárnap éjjel 01:20-kor az RTL Klub műsorán!
#Portré#földes eszter#magánélet#színésznő#Válótársak#Karrier

Címlapról ajánljuk