Portré

Pikali Gerda: a sors dobta elé a legnagyobb halat

rtl.hurtl.hu

2014. augusztus 7. 18:17

Gerda nemcsak a magánéletéről, de a gyermekkori betegségéről, a karrierjéről is meglepő nyíltsággal beszélt. Pozitív, nyitott személyiség, sugárzik belőle az optimizmus, az életkedv. Pedig a csüggedésre is lehetett volna oka.


Súlyos betegségéből kifolyólag volt olyan, amikor azt mondták neki, már csak egy éve van hátra, ugyanis az orvostudomány nem talált segítséget a betegségére. Később is komoly terheket cipelt a hátán, mert a terhességeit is nehezen viselte, aztán a boldogságát a sajtó darabokra szedte, s közben a gyermekeit anyatigrisként védte, hogy ők ebből az egészből semmit ne vegyenek észre.

Kiegyensúlyozott boldog családi létre vágyott, azt mondja, mindannyian arra vagyunk hivatottak. Gerda persze most nemcsak a megérdemelt boldogságban fürdik, hanem a színházi sikereiben is, hiszen a József Attila színházon át, a Madách színházig remek darabokban mutatja be tehetségét. Hogy, hogyan lehetett egy kedves vidéki kislányból, ünnepelt színésznő, kedves sztorikon keresztül tudhatjuk meg, s hogy a vér tényleg nem válik vízzé, arra pedig Blaha Lujza a bizonyosság.

#Portré#rtl#színésznő#pikali gerda

Címlapról ajánljuk