Portré

A sármos színész, aki utál szerepelni

rtl.hurtl.hu

2013. december 2. 5:00

Barabás Évi irigylésre méltó helyzetbe került! A sármos szépfiú, aki nem mellesleg Jászai Mari-díjas, és a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét is magáénak tudhatja, Csányi Sándor a Portréban a vendége.

Sándor nem szeret szerepelni, azt mondja, mindig zavarban van és rettenetesen izgul, ha az embereket ő maga érdekli. A színpadon viszont igazán elemében érzi magát és persze a vásznon is. Mi sem mutatja jobban, mint, hogy folyamatos filmszerepeket kap, most pedig a hamarosan debütáló Coming out-ban is főszerepet játszik. Sándor ezt a filmet nagyon kedveli, színes, szélsőséges szerepben mutathatja meg a tehetségét.

Gyermekként egy átlagos, kiegyensúlyozott, boldog családban nőtt fel Budapesten, s a színészet felőli érdeklődését csírájában elfojtotta, ezért épületgépésznek tanult. Később a belvárosi tanodába került renitens diákként, itt fogalmazódott meg benne igazán, hogy fel kell készülnie a Színművészeti Főiskolára.

Sándor szereti a hétköznapi hősöket, akik emberi tulajdonságokkal vannak felvértezve, akik szívesen megmentik a világot, habár be vannak tojva. Ő maga is egy hétköznapi hős, hospice házban segít, mélyszegénységben élő gyermekeket támogat.

S, hogy miért szereti a Kusturica filmeket, vagy, hogy meg tudja–e fejteni a női agy rejtelmeit, az a vasárnapi Portréban kiderül.

#Portré#rtl#film#színész#színház#csányi sándor

Címlapról ajánljuk