Portré

A kemény külső csupaszív embert takar

rtl.hurtl.hu

2013. november 20. 13:20

Egy olyan fiatalember, aki izgul a fellépések előtt, aki sokszor zárkózott, aki megható szeretettel beszél a szüleiről és rossz emberismerőnek tartja magát. Pár éve azt mondta, ő maga a Hooligans. A vasárnapi Portréban Tóth Tibi!


Minden egy nehéz nap éjszakájával kezdődött. Aztán a szerencsi Beatles összeállt, ma meg már az ország egyik legnagyobb szabású koncertjére készülnek. A szerencsi fiatalok szerencsés találkozásából lett ez a Hooligans. Tibi és Endy már gyermekkorukban is jó barátok voltak, együtt kezdtek zenélni, bár gitárjuk is kezdetleges volt, a gimnáziumi fellépéseken pedig még mikrofon technikájuk sem volt. Hangszeren játszani is, autodidakta módon tanultak meg.

Tibi apukája kitartóan vitte őket országszerte fellépni, hogy nevet szerezhessenek maguknak. Bár édesapja először nem hitt Tibi elszántságában, azt gondolta, ez a szakma olyan, mint a gombfoci, azaz nem létezik. Sőt, tehetségét is megkérdőjelezte, aztán persze ő lett a világ legbüszkébb édesapja. A harmóniát, és a családcentrikus hozzáállást a zenész otthonról kapta, ezért is van most, ahogy ő nevezi kemény casting, hogy végre megtalálja a másik felét. Vesszőparipája ugyanis a hozományvadász lányok kiiktatása az életükből.

#Portré#hooligans#tóth tibi

Címlapról ajánljuk