Portré

Esztergályos Cecíliának 90 éves korára is vannak tervei

rtl.hurtl.hu

2013. február 20. 15:10

Egy kis huncutságot, rosszaságot szeretne belevinni a Szombat Esti Láz zenés táncos műsorába, Esztergályos Cecília. A 70 éves művésznő, játszi könnyedséggel teszi a lábát a nyakába, fiatalokat megszégyenítő fittséggel táncol, tornázik.

Persze fiatalságát az unokák és a család apró emberkéinek is köszönheti, akikkel gyakran együtt edz, vagy táncol, vagy plázázik és moziba jár. Hogy mégsem táncos lett, arra azt mondja, az élet gátolta meg ebben. Mégis kiegyensúlyozott, boldog, elégedett életet él.

A Szombat Esti Láz mellett, több darabban is láthatják a színház kedvelők, de méltán ismertek festményei és kerámiái is. A hit nagyon fontos az életében, mindenkinek azt ajánlja, hogy valamiben higgyen, különben a fény kihuny a szemünkből. A Família Kft című sorozatból jól ismert kézmozdulat felejthetetlen az emberek számára, mai napig visszaköszön Cili életében. 90 éves korában majd sokat fog olvasni és mindent bepótol, amit addig nem tudott elolvasni, mert más feladatai voltak. Esztergályos Cecília nagy feladatra készül és, hogy nem titkolt vágya is van ezzel kapcsolatban, Barabás Évivel ezt is megosztja. Mi pedig, boldog születésnapot kívánunk neki.

Nézze meg a Portré riportját!
#Portré#rtl#Szombat Esti Láz#zsűri#esztergályos cecília#színésznő

Címlapról ajánljuk