Portré

Szabó Gabi: Már boldogan halok meg

rtl.hurtl.hu

2012. október 29. 6:18

A legjobb stroke-os irányíthatta a vasárnap esti Portré adást, Barabás Évi pedig beült a hajóba. Persze csak képletesen, de a stúdióban mindenesetre izgalmas beszélgetés kezdődött.

Szabó Gabi igazi csapatjátékosnak tartja magát és habár a hajóban ő irányít, azt mondja, ez az igazi alkalmazkodás a másik három lányhoz. Náluk a szakma szent és sérthetetlen, a parton lehet konfliktus, de az a vízre nem szállhat velük.

Gabi nagyon higgadt, átgondolt, mégis közvetlen, aki azonban ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, így lehet az is, hogy még mindig a 11 éves lábtámaszával evez. Mindent elért már, de Londonban is Rió felé tekintett, mert Kozák Danutával párosban még nagyon szeretne egy olimpiai érmet.

Szerinte a boldogságának sok-sok összetevője van: hogy a kajak szerelem volt első látásra, hogy a férfi az életében szintén vízen van, hogy a rossz tanácsot nem fogadta meg, hogy jogi tanulmányait folytatja, mindezekkel együtt, ha a maják jóslata mégis beválik, azt mondja, ő bizony boldogan hal meg.
#Portré#rtl#kajak#london#olimpikon#olimpia#szabó gabi

Címlapról ajánljuk