Portré

Malek Andi a nagy újrakezdések embere

rtl.hurtl.hu

2012. május 21. 7:10

Kiváló musicalszínésznőnk, aki eredeti környezetben szerette volna kipróbálni magát, végül ott is ragadt. Malek Andrea, egyenesen Bécsből érkezett hozzánk, és magával hozott egy nagy adag jókedvet is.

Bár Andreát mostanában egyre sűrűbben látni Magyarországon, főleg Budapesten, ahol újabban olyan tehetségekkel is együtt dolgozik, mint Kocsis Tibor. Andi családjában mindenki zenerajongó, két nagyfia ugyan más pályán próbálnak érvényesülni, azért a zene szeretete ebben a családban, nagyon erős kötelék.

Legújabb lemezét kislánya, Léna ihlette. Andi színészi tehetsége évekkel ezelőtt a Szomszédok című teleregényben is megmutatkozott, de a rengeteg elismerés mellett kétszeres Emerton- és Artisjus-díjas. Ha tenger mellett élne, halász, vagy delfingondozó lenne, de a sok kreatív munkássága mellett újabban, a szellemtudomány és a homeopátia is foglalkoztatja.

Nagyon ügyesen osztja be az idejét, hogy három gyermeke mellett a munkájára is koncentrálni tudjon. Azt mondja, ez csak úgy működik, ha a konyhaasztal alatt kéznél van a laptop, a gyerek játékai és persze sok jó ember veszi körül.
#Portré#rtl#család#anya#színésznő#színész#zene#bécs#kocsis#andrea#tibor#élet#malek#andi

Címlapról ajánljuk