Portré

Már anyja hasában színésznő akart lenni

rtl.hurtl.hu

2010. október 4. 10:40

Elismert színésznő, szerető feleség, 3 gyermek boldog édesanyja. Nagy-Kálózy Eszter nevetve meséli, hogy már a fogantatása pillanatában színésznőnek készült. Ugyanis édesanyja, aki minden porcikájával a színpadra vágyott, az álmait beleplántálta a benne növekvő kisemberbe is.

Eszter már fiatalon elkezdte megvalósítani édesanyjával közös vágyait. A főiskolán sikerrel alakította Ady Endre szerelmét, Csinszkát, de ő formálta meg a legendás Karády Katalint is a Hamvadó cigarettavégben.

Életének szinte minden területe a színészetről szól. Férjével, Rudolf Péterrel közös estjük, az És Rómeó, és Júlia óriási siker, sőt! A pár mindhárom gyermeke érdeklődik a színház iránt.

Egyik lánya például Kanadában él, és egy ottani színiakadémián tanulja el a szakma mikéntjét. Eszter igen büszke a gyermekeire, mint mondja, sokkal szélesebb a látókörük és sokkal érettebbek, mint ő volt fiatalon.

“A gyermekeim a legnagyobb kritikusaim. Egyrészt ők ismernek a legjobban, másrészt minden gyermekem nagyon jól és pontosan látja a dolgokat... És persze mindegyikük meg van fertőzve a színházzal!”

#Portré#színésznő#rtl#RTL Klub#nagy-kálózy eszter#rudolf péter

Címlapról ajánljuk