Nyerő Páros

„Szeretnék pici babát” – Vastag Csaba elárulta, mit terveznek a Nyerő Páros után

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 21:30

„Itt az idő, hogy elgondolkodjatok azon, hogy mit adott nektek ez a játék” – szólt a reggeli levél, majd a párosok vászonokra festve fejezték ki, mit várnak el a párjaiktól, miután végleg elhagyják a Nyerő Páros villájának kapuit. Vastag Csaba egy trópusi tengerparti képpel fejezte ki a szabadságérzetét, Vastagné Domján Evelin pedig gyermekeiket festette meg férjének, aki elárulta, hogy már nem is olyan távoli a vágyott kép.

Jákli Mónika pedig szivecskékkel szimbolizálta a családi idillt. „Moncsi festménye totál olyan volt, mint egy vidám napközis festménye” – jellemezte Boráros Gábor szerelme alkotását, majd az ő szerzeménye is kapott hideget-meleget. „Börtönrajzra emlékeztetett, amikor a börtönpszichiáter eljön a rabokhoz, és megkéri, hogy fessék le a lelkiállapotukat. Olyan volt, mint egy gyilkosnak a festménye” – mondta Voksán Virág.

#Nyerő Páros#Videó#ecset#festés#festmény#alkotás#álom#vágy#baba#család#vastag csaba#vastagné domján evelin#curtis#barnai judit#voksán virág#valentényi lászló#boráros gábor#jákli mónika#gyermekvállalás#jövő

Címlapról ajánljuk