Nyerő Páros

Hódi Pameláék számára véget ért a Nyerő Páros

rtl.hurtl.hu

2022. október 10. 22:51

Pamela és Bence a szövetségeseikkel, Bécivel és Norinával kerültek veszélyzónába, vesztüket pedig épp az okozta, hogy túl erősnek tartották őket a többiek.

A tizenhatodik nap reggelén a pénz alapján Hódi Pamela és párja, Bence álltak a tabella alján. A közös játékon a pároknak negyven méter magasban kellett bizonyítaniuk a bátorságukat. Muri Enikő és Tóth Szabi már a játék előtt egymásnak ugrottak – egy „pici hangyából csináltak elefántot” –, de Törőcsik Dani is kiakadt barátnőjére, aki pizzát tömött a szájába alvás közben a játék felé vezető úton.


A teregetős feladatot – ami a Nyerő Páros idei évadának eddigi legkeményebb játéka volt – Bea és Dani hihetetlenül bátran teljesítették, jócskán megelőzve a többi párt 2 perc 35 másodperces idejükkel, amiből ráadásul fél percet levontak. Megyeri Csilla egy Dsida Jenő verset mormolva győzte le tériszonyát, Hódi Pamela kisebb sikítófrászt kapott a magasban a mosógépben rejtőző Kabát Peti láttán, Muri Enikő pedig „csinos popsiját” is megvillantotta, miközben mantrázással csillapította félelmét. A legrosszabb időt Norina és Béci futotta, a lány ugyanis ismét pánikrohamot kapott a magasban, ezúttal végül mégis sikerült legyőznie démonjait.


A játék után a két veszélyzónás pár Pamela és Bence, illetve Béci és Norina lettek. A szimpátiaszavazáson Szabiék és Daniék is Béciék mellett tették le a voksukat, döntésüket pedig azzal indokolták, hogy Pameláékat erősebbnek tartják náluk.

Muszáj az egyéni érdekeket nézni: a saját játékunkra ki veszélyesebb, ki nem veszélyesebb

– magyarázta Tóth Szabi.

A támogató szavazatok ellenére Béci és Norina kiakadtak, mert ők egyáltalán nem tartják gyenge párosnak magukat, majd megfenyegették a játékban maradt párosokat.


Mivel Pamelát és Bencét csak Csilláék támogatták, így nekik kellett elhagyniuk a villát. A többi pár tapssal búcsúztatta a kieső párt, akik úgy érzik, így is sokat nyertek a játéknak köszönhetően.

Én már akkor nyertem, amikor a feleségem lettél

– vallotta be Bence Pamelának.

#Nyerő Páros#6. évad#16. rész#összefoglaló#hódi pamela#tóth bence#kiesés

Címlapról ajánljuk