Kultúra

Vége a találgatásoknak: Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd összeházasodnak

rtl.hurtl.hu

2024. január 27. 12:47

Dobos Evelin színésznő és Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője összekötik életüket. A lánykérés romantikusabb nem is lehetett volna. 

Az utóbbi napokban többen is azt találgatták, feltehette-e a nagy kérdést Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője Dobos Evelin színésznőnek. A bizonyosságra nem kellett sokat várni: igen – tudta meg az rtl.hu.

Közös életük első közös nyaralásán, Jordániában Kovács Dániel Richárd a tengerparton egy kavicsot ajándékozott szerelmének és azt mondta: a pingvinek csodálatos állatok, a hím egy kavicsot ad párjának és egész életükben együtt maradnak. Most, egy évvel később, thaiföldi nyaralásukon is úgy hívta le Dobos Evelint a fehér homokos tengerpartra, hogy kap egy kavicsot. A színésznőt azonban egy egyedi eljegyzési gyűrűvel lepte meg.

Meg nem lepett, de abban a pilanatban nagyon váratlanul ért. Megállíthatatlanul, patakokban folytak a könnyeim, nagyon meghatódtam. Aztán mint később kiderült, Dani hosszú hónapok óta készült: először saját kezével készített a gyűrűről egy tervet, majd egy 3D-s tervet, majd azzal titokban felkereste a kedvenc ékszerészemet. Együtt, titokban alkották meg álmaim gyűrűjét, amilyenből egyetlen létezik az egész világon

 – mondta el kérdésünkre Dobos Evelin.


Dobos Evelin többek között Nemes Jeles László Napszállta című filmjében szerepelt, de a nézők láthatták a Keresztanyuban is, tavaly pedig a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetése volt, egészen a női döntőig menetelt. Kovács Dániel Richárd neve a Válótársak, a Mellékhatás és A Király stáblistájáról lehet ismerős, ő volt a sorozatok főrendezője. A pár tavaly januárban beszélt arról először nyilvánosan, hogy két hónapja szeretik egymást és egy part alkotnak. A Storynak akkor elárulták, hogy korábban egyszer sem dolgoztak együtt, azonban tudták egymásról, hogy ki kicsoda. „Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és hogy nem rontott ajtóstul a házba” – elevenítette fel akkor a színésznő.

Kovács Dániel ott volt a Sztárbox mérkőzésein is, nem messze a ringtől izgult párjáért:


Nyitókép: Dobos Evelin / Instagram

#Kultúra#dobos evelin#eljegyzés#házasság#kovács dániel richárd

Címlapról ajánljuk