Kultúra

A Szomszédok visszatéréséhez a kormány beleegyezése kellett volna

rtl.hurtl.hu

2024. január 13. 14:23

A Szomszédok színészei szívesen szerepelnének újra a legendás sorozatban, ha visszatérne a képernyőre. 

Az alkotók és a színészek többsége is azt szeretné, ha folytatódna a Szomszédok, de az újrakezdéshez a kormány beleegyezése is kellene – írta a Blikk. A lapnak Bujtás János, a sorozat társrendezője elárulta, hogy öt évvel korábban felvetette az ötletet az MTVA elnökének, akinek tetszett az ötlet, mert ő is szerette a sorozatot. Bujtás hozzátette:

Ám ez nem csupán az anyagi forrásokon múlik, finoman jelezte, ehhez a kormány beleegyezésére is szükség volna.

A rendező elmondta, hogy „a tárgyalás függőben maradt”, de hozzátette, hogy ő még reménykedik benne, hogy egyszer valóban elkészíthetik a Szomszédok folytatását, és megtudhatjuk, az elmúlt több mint húsz év alatt, amíg nem láthattuk őket, mi történt a szereplőkkel. Bujtás közlése szerint a még élő alapszereplők többsége nyitottan állt a lehetőséghez.

A Blikk cikke szerint több egykori szereplő is szívesen visszatérne a Szomszédokba, köztük Pásztor Erzsi, Fehér Anna, Nemcsák Károly, Frajt Edit és Ivancsics Ilona is.

Nyitókép: Nemcsák Károly, Trokán Péter, Frajt Edit, a Szomszédok című tévéfilmsorozat szereplői, valamint Hoffmann Tamás polgármester a 30 éves gazdagréti lakótelepen, az évforduló alkalmából felavatott „szomszédok padjánál” 2014. szeptember 20-án. Fotó: MTI Fotó: Máthé Zoltán

 

#Kultúra#szomszédok#kormány#mtva

Címlapról ajánljuk