Kultúra

Nem engedték fellépni az Orbán-paródiáiról ismert humoristát Kiskőrösön a politikai tartalmak miatt

rtl.hurtl.hu

2024. január 9. 19:13

Nem egyedi eset – mondta a komikus.

„A programon elhangzó politikai paródiákat (attól függetlenül, hogy kiről/kikről szólnak) és ahhoz kapcsolódó műsort, előadókat nem engedhetünk fel a színpadra” – közölték Somogyi András humoristával a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ munkatársai.

Somogyi 300 ezer követővel rendelkezik a Facebookon, elég népszerűek politikai paródiái, amelyekben többek között Orbán Viktort és Mészáros Lőrincet is kifigurázza. Emellett évek óta járja az országot Hangok a fejemben című önálló estjével, amiben celebeket és politikusokat is parodizál.

Ajánló: Somogyi András a 100 milliós felcsúti jégpályáról: Nyugi, babám! Csak tesztelik, hogy meddig tűrünk még

A 24.hu-nak a komikus arról beszélt: nem egyedi eset, hogy kormánypárti vezetésű városokban (például Kecskeméten, Békéscsabán és Gyulán) falakba ütköznek. Hozzátette: „Az új elem csak az, hogy ilyen nyíltan le is írják az elutasítás valódi okát. Legtöbb esetben ez úgy szokott kinézni, hogy

először örülnek a megkeresésnek, majd amikor meghallják a nevemet, akkor nyelnek egy nagyot, és mondanak valami olyasmit, hogy »Egyeztetünk az igazgató úrral, és visszaszólunk.« Na most, ez általában annyit tesz, hogy innentől nem kapunk választ az e-mailekre, a telefont sem veszik fel nekünk. Vagy ha mégis, akkor egy kis türelmet kérnek, majd kezdődik az egész elölről.”


Nyitókép: YouTube

#Kultúra#humorista#paródia#kiskőrös#orbán viktor#mészáros lőrinc#fellépés

Címlapról ajánljuk